Sunt tanar si indraznesc si eu

Generatia actuala de tineri este perceputa de multi ca fiind una ce lasa totul la voia intamplarii. Sunt de parere ca nu este chiar asa. Principala problema este maniera in care canalele media romanesti prezinta viata actualilor adolescenti. La TV, la radio, in ziare, pe internet, peste tot sunt promovate doar actiunile negative pe care le savarsesc unii tineri, si nu realizarile pe care le au altii, mult mai reprezentativi pentru categoria de varsta din care fac parte.

De obicei sunt o fire modesta, dar de aceasta data fac o exceptie pentru a va arata un exemplu de tanar care a indraznit si caruia i-a reusit ce a vrut sa intreprinda. Scuzati-mi inca o data trufia, acest tanar care a reusit sunt eu. Am facut un blog, am crezut in mine, am muncit, l-am dezvoltat, am ajuns sa fiu cunoscut si sa cunosc totodata o groaza de lume prin intermediul lui, si nu in ultimul rand, am reusit sa castig si cativa bani.

Tinerii din ziua de astazi au un mare handicap. Au fost crescuti si educati de societate in asa fel incat sa nu creada in propriile lor forte. Trebuie facuti sa creada ca pot reusi ceea ce isi doresc. Eu mi-am dorit sa ma fac cunoscut printre Bacauani si nu numai cu ajutorul internetului. Nu numai ca am reusit acest lucru, dar am si castigat cativa bani de pe urma acestei reusite.

JOE, cel mai cunoscut brand de dulciuri al Nestle in Romania, a lansat de curand o campanie cu totul si cu totul speciala care are ca tinta incurajarea tinerilor sa incerce lucruri noi si sa nu le fie frica de esec.

Initiativa include promovarea la TV, in ziare, in reviste, pe strada, pe internet, exact in locurile unde nu se vorbeste prea frumos de tineri in ultima perioada. La televizor ruleaza deja trei spoturi (Sforaila, Caminul si Autobuzul), pe internet a fost lansata platforma de socializare indraznestesitu.ro iar in marile orase ale tarii au fost amplasate statui ale eroilor de zi cu zi (Skaterul Necunoscut, Amantul Necunoscut, Dresorul Anonim, Biciclistul Necunoscut).

Daca ai facut ceva care te face sa te simti erou, ce mai astepti? Cei mai indrazneti tineri care isi incarca experinetele pe www.indraznestesitu.ro vor fi rasplatiti de JOE cu ridicarea de statui care sa ilustreze curajul lor si 1000 Euro sa-si sarbatoaresca eroismul.

One thought on “Sunt tanar si indraznesc si eu

  1. Interesant articol si in privinta asta ai dreptate ca tinerii nu sunt luati in serios. Tu ai demostrat prin blogul tau ca se poate realiza ceva daca ai motivatie. Keep up the good work kristofer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *