Nu sunteți cu noi, deci sunteți împotriva noastră – cam așa sună apelul PSD Bacău către marile companii

Luni, 1 Iunie 2020 | Bacau | 6 comentarii

Cam așa sună “apelul către marile companii” lansat ieri de Lucian Șova, ex-ministru al Transporturilor și probabil candidat la Primăria Bacău. PSD-iștii din Bacău le cer companiilor locale nu doar să își spună punctul de vedere despre Autostrada A13, ci și să susțină campania pesediștilor. Eventual să își îmbrace angajații cu tricourile inscripționate de Dragoș Benea și să își împânzească mașinile de serviciu cu autocolantele cu A13. De parcă nu e logic că ne dorim cu toții autostradă spre vest.

Iar dacă nu susțin, ce? În cazul în care peste vreo 10-15 ani o vedem construită, nu îi lăsați să o folosească? Le trimiteți controale la firme? Le puneți bețe în roate? Eu înțeleg că e an electoral, dar să vrei să călărești în acest fel mediul privat întrece deja orice limită. Și arată că atitudinea de tătuc e încă de actualitate la social-democrați, dacă îi putem numi așa cu Lexus și AMG la scară.

Cristian Ichim de la PLUS Bacău le-a bătut obrazul foarte bine:

Dacă tot are curajul sa-și amintească de marile companii, marii investitori, să facă un efort să-și amintească și ce a spus în 2018 când era Ministru: „Este o rețea de autostrăzi minunată în Occident. De ce au venit multinaționalele aici? Pentru că sunt salarii mici. Când o să avem autostrăzi, o să avem salarii mari. Și tot vor pleca. Către alte zone fără autostrăzi, dar cu salarii mici”! Așa că lăsați investitorii Bacăului în pace, aceștia au contribuit cu mult în susținerea și dezvoltarea Bacăului, lucru pe care nici ex Ministrul al Transporturilor, nici PSD Bacău nu au făcut timp de 30 ani pentru comunitatea băcăuană.

Oricum, dacă PSD Bacău are nevoie în mai 2020 de amenințări-apel ca să își atragă marii agenți economici din județ, e bine, înseamnă că le fug procentele de sub picioare și că, evident, nu (mai) beneficiază de susținerea lor. Bine de știut. Le-au și numit: Dedeman, Aerostar, Barrier, Agricola, Barleta, Croco, Șerban, SIF Moldova. Nici măcar SIF Moldova… 🙂 se anunță o vară interesantă.

psd bacau lucian sova neputinta ipocrizie

6 comentarii la “Nu sunteți cu noi, deci sunteți împotriva noastră – cam așa sună apelul PSD Bacău către marile companii”

 1. ANON 1 Iunie 2020 at 15:13 Permalink

  iar tu deontolog cu BMW la scara

 2. Irina 1 Iunie 2020 at 15:14 Permalink

  oooo, ati inceput sa prindeti glas la PLUSIE – unitatea Bacau?

 3. Andrei Chiru 1 Iunie 2020 at 15:26 Permalink

  Newsflash pentru Șova și PSD: marile companii din Bacău nu vor concurență, vor să își păstreze oligopolul sau chiar monopolul pe care îl au pe anumite piețe regionale, deci nici autostrăzi. Jumătate de oră în plus cu camionul cu cereale nu e un capăt de țară, dar să ai competiție și să disrupt the market somehow da.

 4. Marian 1 Iunie 2020 at 16:06 Permalink

  Sova candidat PSD?De ce nu se anunta?

  • Kristofer 1 Iunie 2020 at 16:07 Permalink

   ca să nu-l bântuie (deocamdată) trecutul, zic cârcotașii 🙂

   • Marian 1 Iunie 2020 at 23:03 Permalink

    Sa mori tu?Crezi ca le e frica de unii ca voi? Nu stiti ce vorbiti…..


Lasa un comentariu