Taximetristi dati in gat de…taximetristi

Sambata, 4 Aprilie 2009 | Bacau, foto, Pareri personale, stiri | 9 comentarii

Plecam de la un articol ce a aparut marti in Ziarul de Bacau:

Agentii Politiei Primariei Bacau au desfasurat zilele trecute, impreuna cu peste 20 de taximetristi, mai multe controale pe timp de noapte pentru a-i depista pe cei care efectueaza activitati de taximetrie in afara legii. Echipele mixte au descoperit in doar doua nopti aproape 20 de taximetristi pirat. Acestia au primit amenzi in valoare de peste 4.000 de lei si au fost somati sa se prezinte la Compartimentul Autorizari din cadrul primariei, pentru a intra in legalitate.

Imi este greu sa cred, dar asa a fost!
Cum? Taximetristi care toarna alti taximetristi?
Ei, unitii unitilor, cei care se aduna in 5 minute din caz ca este vreo problema?
Banuiesc ca asa a fost, taximetristii au parat la propriu.
Nu vad cu ce altceva au putut fi de ajutor politistilor acesti 20 de taximetristi.

Au fost obligati de politisti acesti 20 de taximetristi? Au facut-o pentru ca se tem de concurenta? Au facut-o din spirit civic, pentru anihilarea piratilor?

Oricum, urat gest din partea taximetristilor turnatori!

9 comentarii la “Taximetristi dati in gat de…taximetristi”

 1. Anonymous 4 Aprilie 2009 at 07:37 Permalink

  o fi el gestul urat dar m-am saturat de ei. regii soselelor, tarife SF si multe alte motive…

 2. Imperfectul 4 Aprilie 2009 at 08:37 Permalink

  Cateodata dai impresia că nu-ti intelegi propriul text! Da! Taximetristii care lucreaza legal si platesc taxe i-au dat în gat pe pirati, adică pe aia care nu lucreaza legal, nu platesc taxe! Mi se pare foarte bine că s-au unit ca să-si apere afacerea! De ce crezi tu că ar trebui să le fie rusine??? Ti se pare normal ca aia să desfasoare activitatea aceasta fara să fie inregistrati?

 3. Tase 4 Aprilie 2009 at 08:52 Permalink

  Gest urat???
  Ca au ajutat la demascarea celor care fac taximetrie ilegal?
  E chiar in interesul lor pentru ca ilegalii le fura clientii!
  kristofer, esti total pe langa…

 4. Anonymous 4 Aprilie 2009 at 14:42 Permalink

  Cu alte cuvinte tu esti de-acord si-i sustii pe cei care fac “taximetrie” fara licenta. Mie mi se pare ok ce-au facut ei, la urma urmei au facut-o pentru ei, care-si platesc licentele, statiile si darile fata de stat si compania de taximetrie sub care activeaza. Ca sa fim transanti pana la capat si tu esti un turnator pana la urma.

 5. PaRaDoX 4 Aprilie 2009 at 14:45 Permalink

  SOOO ce aiurea ai dat-o aici… Pai tu stii cate cacaturi trebe sa faci ca sa-ti obtii licenta de taximetrist?? plus cat trebuie sa platesti ca faci taximetrie??? Apuey cand vine unu si face acelasi lucru ca si ei dar fara platile aferente mi se parea logic ca acestia sa actioneze. Ce ma mir eu e ca au actionat prea tarziu. Trebuia facut raidul de mult…..

 6. Imperfectul 5 Aprilie 2009 at 13:40 Permalink

  Cred ca ar fi de bun simt ca atunci cd scrii aberatii sa raspunzi, sa argumentezi intr-un fel dobitocia pe care ai exprimat-o! Si sincer, cred ca e ultimul comentariu pe care-l mai fac! Pur si simplu, ma injosesc daca mai citesc cacaturile tale!

 7. tudor 5 Aprilie 2009 at 17:32 Permalink

  …un gunoi de articol, sincer, ti-ai pierdut ratiunea

 8. Tase 5 Aprilie 2009 at 18:01 Permalink

  E cu musca pe caciula!!!;)

 9. tudor 7 Aprilie 2009 at 13:16 Permalink

  @Tase

  Daca te refereai cumva la mine….sa stii ca nu e deloc asa. Comentariul meu se referea strict la modul in care a fost scris acest articol si la opinia lui kristofer. Eu sunt perfect de acord cu ceea ce au facut taximetristii ȚbuniȚ, sa zicem asa.


Lasa un comentariu