Țigările lui MRU și “pixelul albastru”. Minte Jurnalul Național?

Joi, 6 Decembrie 2012 | Pareri personale | 6 comentarii

Nu știu dacă știrea a ajuns deja la urechile voastre, dar Jurnalul Național a publicat astăzi niște documente care cică dovedesc faptul că Mihai Răzvan Ungureanu a comandat 4200 de țigarete fix în prima zi a mandatului său de prim-ministru. Să vă spun de ce treaba asta mi se pare cusută cu ață albă.

Exact pe ideea pixelului albastru din perioada “rușine, Dinu Păturiciu”, notele de comandă de la Palatul Victoria publicate de Jurnalul Național, care arată că “MRU și-a dat cinstea pe tutun”, sunt mai mult decât dubioase. Dacă acele fițuici sunt originale și oficiale, atunci de ce watermark-ul Jurnalului se află sub acele tabele și scrisuri, teoretic printate anterior și apoi scanate?

Eu așa mă gândesc că e normal. Intri în posesia hârtiilor, iar apoi îți pui watermark-ul și acoperi implicit acele porțiuni de scrisuri cu părți din sigla pe care o aplici. Celelalte falsuri le găsiți aici.

Rușine, Dan Voiculescu!

 

6 comentarii la “Țigările lui MRU și “pixelul albastru”. Minte Jurnalul Național?”

 1. gimp 6 Decembrie 2012 at 15:23 Permalink

  Tu vrei neaparat un layer cu watermark-ul semitransparent peste scan. Se poate dar se preteaza mai bine la fotografii. La documente scanate se preteaza mai curind invers. Adica maresti contrastul scanarii pina fondul devine saturat alb, faci albul din layer transparent si il aplici peste un layer opac cu watermak-ul. Iese mult mai bine, trebuie sa recunosti.

 2. Andrei 8 Decembrie 2012 at 18:57 Permalink

  La cat este de cultivat MRU,cred ca stie cum se scrie corect Dunhill. Astea sunt niste falsuri ordinare!

 3. Andrei 8 Decembrie 2012 at 18:58 Permalink

  Sau “Vog”ue

 4. Piticot 8 Decembrie 2012 at 19:20 Permalink

  Voi mai aveti taria si pretentia sa mai credeti limbile lungi si late din Intact? 🙂
  Incepand cu Badea, continuand cu Radu Tudor si terminand cu Gadea sau Ciutacu, toti presteaza pentru Felixul lor. Pe bani, ce e drept, dar sunt niste mizerii de jurnalisti.

 5. Czr 11 Decembrie 2012 at 14:22 Permalink

  Minte sau nu minte, uite ca a impins USL la 60 %. Nu stiu ce se facea PSD + PNL fara un trust ca Intact alaturi.

  Asta a fost marele lor avantaj, parerea mea..


Lasa un comentariu