Times.ro – se bat campii ?

Vineri, 2 Noiembrie 2007 | fun, internet, stiri | Comenteaza

Times.ro este un site de stiri sau cel putin asa se autoprezinta. Navighez zilnic pe site-ul Radio Deea si acolo sus apare o reclama la Times.ro(foto jos!) de tip flash!

Astazi am vazut o stire falsa “bomba” : “Elodia e fost gasita!” . Articolul de pe Times.ro se poate gasi aici ! Citat din articol:

Aseara, 1 Noiembrie, fortele Jandarmeriei au patruns in sediul OTV, unde au gasit-o pe Elodia Ghinescu, la o cafea cu Dan Diaconescu.

Scopul afacerii Elodia a fost exclusiv obtinerea audientei. In cardasie cu Dan Diaconescu, cu sotul si cu presupusul amant, Elodia si-a inscenat disparitia si a plantat diferite indicii pentru a prelungi cat mai mult cautarea si implicit dezbaterea televizata…

Cred ca aproape toata natiunea stie de cazul Elodia – Cioaca si mai stie ca OTV abordeaza acest subiect in fiecare seara de cateva saptamani bune, ajungandu-se la un asa zis serial. In aceasta seara de exemplu, se desfasoara episodul 49.

Sa revenim la subiect: Lamuriti-ma va rog, ce tip de site este Times.ro? Un spatiu online in care se face misto de natiune si de subiecte cat-de-cat importante? Nu ma refer la cazu Elodiei ci ma refer la altceva.
In alta zi, s-a publicat o alta stire. Ea avea titlul: “Basescu a demisionat!“. Era una dintre stirile false si stupide marca Times.ro. Citat din articol :

In semn de protest fata de intreaga clasa politica care nu demisioneaza decat cu un sut in fund, Basescu s-a decis sa demisioneze pentru nimic.

Reporterul Times, Vanda, trezita din somn de catre neobositul director al publicatiei, domnul Misu, a stricat insa toata strategia basesciana…

Reclama la o stire falsa!

Articolul in care se scrie ca Elodia a fost gasita!
Alte stiri la fel de stupide si false puteti gasi pe site-ul cu pricina. De exemplu, puteti afla ca Mutu este gay .
Eu as cataloga Times.ro in categoria site-urilor de comedie. Pacat de numele domeniului, nume purtat de mari tabloide din Marea Britanie, S.U.A si alte state.

Lasa un comentariu