Tinerii si politica – Cum vad eu fenomenul!

Vineri, 2 Noiembrie 2007 | Pareri personale | 1 comentariu

Pentru mine, un tanar inedit este unul caruia ii pasa de tara in care traieste si este la curent cu toate informatiile politice, sociale si economice.

Multi dintre tineri stim ca Basescu este presedinte, multi stim ca traim intr-o tara dezordonata din punct de vedere politic, putini stiu ca se ia spaga la cel mai inalt nivel si mult mai putini stiu ca pe 25 noiembrie 2007 se vor desfasura alegeri europarlamentare la noi in Romania.

Stiu ca sunt doar un copil si costientizez ca este cam deplasat in viziunea altor tineri faptul ca la o varsta asa de frageda sunt interesat de politica. Nu ma laud ca as fi mare cunoscator, dar stiu cat-de-cat ce se intampla pe scena politica din Romania.

Pentru a fi la curent cu informatii din domeniul politicului ma documentez din multe surse media cum ar fi:

  • Realitatea TV – Destule emisiuni in care se dezbat probleme sociale si politica. Imi plac mult sitirile de la acest post de televiziune deoarece sunt prezentate cam toate evenimentele politice dintr-o zi. Imperial este faptul ca se dezbat aceste evenimente in emisiuni transmise in direct. Ma uit la : “Tanase si Dinescu“, “Ultima Ora“, “Stirile Realitatea TV”, “Realitatea Zilei“, “Romania Politica“, “100%“, “Deschide Romania” si zilele acestea ma uit la “Tu decizi“, o emisiune despre alegerile europarlamentare in care se invita 3 candidati care sunt intrebati si testati de tot staff-ul emisiunii.
  • Antena 3 – Sincer, in generalma uit cand este reclama pe Realitatea. Am doar doua emisiuni cu si despre politica de la acest post: “In Gura Presei cu Mircea Badea” si “Sinteza Zilei“.
  • Alte talk-show-uri de pe alte posturi de TV cum ar fi: “Nasul” , “Miezul Problemei“, “Dan Diaconescu in Direct“, etc.

Intr-un final, as vrea sa aflu si parerea altor tineri despre politica. Scrieti in primul rand daca va intereseaza si apoi detaliati! Intervievarea merge la Tehnic Net, L3ST, Anonim, Ciorax si cam atat. Daca vreunul dintre voi care nu sunteti citati aici vrea sa scrie, o puteti face, dar dupa postare ma anuntati si pe mine, pentru ca vreau sa va stiu parerea!

1 comentariu la “Tinerii si politica – Cum vad eu fenomenul!”

  1. Anonymous 2 Noiembrie 2007 at 21:16 Permalink

    esti distrus


Lasa un comentariu