Tofan Sport castiga tot

Luni, 7 Iunie 2010 | Bacau, fotbal, stiri | Comenteaza

Avand in vedere ca sunt partener oficial al Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori Bacau, editia a IV-a, 2009 – 2010, postez pe blog comunicate de presa, rezultate, stiri si tot ce tine de aceasta competitie care este in curs de desfasurare.

În acest week-end la baza sportivă Lider Sport din Bacău s-au jucat meciurile din cadrul etapei a XXVIII-a a campionatului municipal care încet se apropie de final. După un campionat dominat de la prima etapă la ultima, fără nicio înfrângere Tofan Sport şi-a relegitimat poziţia de lider incontestabil în urma partidei jucate împotriva ocupantei locului doi din clasament, FC Coriolan. Tofan Sport s-a impus şi de data aceasta cu scorul de 6-2, după un meci de excepţie făcut de ambele echipe. Meciul a impresionat audienţa prin tehnică şi viteză, dar şi prin forma extraordinară a lui Răzvan Raţă, noua achiziţie a celor de la Tofan Sport care se pregătesc conştiincios de turneul naţional care se va desfăşura la Cluj-Napoca în perioada 8-11 iulie. De partea cealaltă, FC Coriolan e principala favorită pentru Cupa României la Minifotbal care va avea loc la Zalău, în perioada 2-4 iulie, în schimb marea problemă cu care probabil se vor confrunta şi în play-off va fi chiar greutatea corporală a propriilor jucători.

A fost o etapă foarte frumoasă, în ciuda căldurii sufocante pentru echipele care şi-au disputat meciurile după-amiază. Totodată echipele de pe primele locuri din superliga a II-a se pregătesc deja pentru a evolua din ediţia următoare pe prima scena a minifotbalului băcăuan, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al acestei competiţii.

O surpriză a acestei etape a venit din nou din partea celor de la Red Team care au reuşit să obţină un punct chiar în faţa ocupantei locului trei în clasament, Legendele. În urma rezultatului de 3-3, Red Team mai realizează o surpriză neaşteptată, deşi prestaţia din teren a acestora confirmă faptul că din ediţia următoare această tânără echipă va avea o altă faţă şi o altă poziţie în clasament.

Tot la capitolul surprizelor FC Nordului, o echipă renăscută din propria cenuşă după ce trecuseră la un pas de desfiinţare în urmă cu câteva etape, a reuşit să se impună în faţa celor de la FC Afezam, cu scorul de 10-5. Bărbulescu Andrei a fost din nou cel mai bun jucător de pe teren. O altă echipă care pe finalul returului se află într-o formă ascendentă este şi Fortuna care a fost net superioară fizic lui Andisimo, care începe să piardă teren în ceea ce priveşte poziţia din clasament pe care o vor ocupa la finalul campionatului.

Încheiem cronica acestei etape cu partida dintre Cartier URA şi Gim Sport, finalizat cu scorul de 8-2. Cartier URA se află deja de câteva etape într-un marş forţat pentru a prinde ultimul tren spre play-off, în timp ce în tabăra celor de la Gim Sport absenţa lui Adi Gondac a contribuit la această înfrângere care nu le afectează în schimb nici măcar poziţia din clasament.


Lasa un comentariu