Top 20 kristofer93 se muta duminica

Vineri, 6 Martie 2009 | internet, muzica, Pareri personale | 6 comentarii

Muzica joaca un rol important in viata mea. Ca orice om, am anumite preferinte in ceea ce priveste arta sunetelor. Eu ascult muzica electronica/dance. Imi plac genuri diverse ca house, electro house, progressive house, trance, techno, chiar si minimal.

Incepand cu 30 noiembrie 2007 alcatuiesc un top al preferintelor mele muzicale pe care l-am intitulat “Top 20 kristofer93“. Primele trei editii au avut 15 piese favorite. Formatul s-a schimbat in data de 11 ianuarie 2008 cand am decis ca topul sa cuprinda 20 de melodii. Formatul actual, cel final cred eu, a fost adoptat pe 9 mai 2008. In urma unui sondaj, am facut de-asa natura incat chart-ul sa devina saptamanal si sa il postez in fiecare vineri.

Am dorit inca de la inceput ca cititorii mei sa asculte fiecare piesa din top. Drept urmare, prin intermediul unor hyperlink-uri atasate pieselor, cititorii pot asculta preview-uri ale melodiilor din top. Fiecare top contine un classic la sectiunea cunoscuta sub numele de “old but good”.

Aceasta saptamana in care ne aflam aduce o schimbare: Top 20 kristofer93 va fi postat in fiecare duminica! Mai mult de-atat, acest chart pe care il alcatuiesc saptamanal se va difuza la un radio. Au mai ramas de pus la punct cateva detalii asa ca va las sa fierbeti.
Nu uitati, in fiecare duminica puteti asculta Top 20 kristofer93 pe kristofer93.com!

Pana atunci va ofer spre auditie melodia clasata pe locul 17 in “Top 20 kristofer93 – 27 Februarie 2009“! Este produsa de Style Of Eye, se numeste Colores si s-a lansat la Pickadoll in data de 25 februarie 2009. Auditie placuta!

6 comentarii la “Top 20 kristofer93 se muta duminica”

 1. Unknow 6 Martie 2009 at 23:23 Permalink

  Ii tare ep-ul celor de la StyleOfEye!

  Majoritatea trackurilor sunt dementiale.

  Multa bafta, kriso

 2. Imperfectul 7 Martie 2009 at 19:39 Permalink

  Orice om de bun simt si cu o minima cultura muzicala ar denumi chestia pe care zici ca o asculti pe post de muzica, zgomot!!!

 3. kristofer93 7 Martie 2009 at 20:10 Permalink

  Gusturile nu se discuta.

 4. Imperfectul 7 Martie 2009 at 21:27 Permalink

  Nu e vorba de gusturi, este vorba de cultura muzicala! Este vorba despre diferenta dintre muzica de creatie si o succesiune de note muzicale fara nici o noima. Este vorba despre diferenta dintre ceva creat prin munca si un kitch creat in cateva minute… Cam despre asta este vorba!

 5. Anonymous 8 Martie 2009 at 10:32 Permalink

  @Imperfectul : Daca nu iti place muzica house e ok , dar asta nu inseamna ca poti obliga alte persoane sa renunte la muzica preferata pentru parerea personala si subiectiva a unui individ . Blogul este al lui Cristi asa ca nu il mai citi daca nu iti place , dute http://www.rocker.com sau unde vrei tu ! Nimeni nu te obliga sa stai cu ascultatori de muzica house ca noi .

 6. Imperfectul 8 Martie 2009 at 13:31 Permalink

  Imi place tot ce este de bun gust, general acceptat! Ascult cu foarte mare placere si rock si pop si rap si house chiar, dar, in acest moment, ceea ce ascultati voi are tendinta de manelizare din cauza inflatiei de astfel de piese. Nu stiu daca ma intelegi…tot ce este mult strica!


Lasa un comentariu