Top 20 A State of Trance – Voturile mele au mers la…

Duminica, 22 Decembrie 2013 | muzica | Comenteaza

Zilele trecute s-a difuzat Top 20 A State of Trance 2013, clasamentul anual de referință pentru piesele trance lansate anul acesta. Am votat și eu, iar mai jos puteți asculta piesele cărora le-am acordat, ca să zic așa, suportul meu.

De ce este atât de important topul ASOT? Pentru că ASOT este emisiunea săptămânala a lui Armin van Buuren (regele muzicii trance), în care se aud în premieră majoritatea pieselor trance. Dacă produci muzică trance și te auzi în emsiunea lui Armin van Buuren, milioane de fani ai genului îți vor asculta piesa și ai mari șanse să devii cunoscut.

armin van buuren asot

Toți trancerii sunt cu ochii pe show-ul radio săptămânal A State of Trance, iar topul anual este cel mai așteptat și comentat episod al anului. Dacă vreți să ascultați topul de anul acesta, căutați A State of Trance 644.

Nu vă voi spune ordinea în care le-am votat pentru că aleg să las asta pentru momentul în care voi publica topul meu personal (după ce se va auzi la Radio DEEA sâmbătă, 28 decembrie 2013). Iată piesele care au primit votul meu:

Alexander Popov – Lost Language

Armin van Buuren – Who’s Afraid Of 138?!

Craig Connelly & Christina Novelli – Black Hole

Dart Rayne & Yura Moonlight & Sarah Lynn – Silhouette (Allen & Envy Remix)

RAM – RAMelia (Tribute to Amelia)

Cu excepția “Lost Language”, toate piesele votate de mine sunt în Top 20 ASOT 2013. Găsiți topul complet și alte comentarii pe Urban.ro, acolo unde scriu aproape zilnic articole despre muzica electronică. Piesa anului se pare că este “Intense”, dar, așa cum am spus-o și pe Urban.ro, mi-e greu să cred că ascultătorii au votat-o în număr atât de mare.

Și, că tot vorbeam de A State of Trance, n-am cum să trec cu vederea că anul acesta am fost la A State of Trance 600 Sofia. A meritat! Sper ca la anul, în februarie, să merg la Armin Only – Intense, tot la Sofia.

Lasa un comentariu