TRANCEmission cu Snatt & Vix, în Club Zebra

Joi, 8 Decembrie 2011 | Bacau, Clubbing, muzica | 5 comentarii

Sâmbătă, 10 decembrie 2011, unul dintre cele mai apreciate nume din zona muzicii electronice din România vine la Bacău. Club Zebra va primi vizita duo-ului trance Snatt & Vix, pregătit să transforme pentru a treia oară Bacăul în capitala trance a Moldovei. În deschidere vor mixa Claudiu Săndulescu şi Syl.

Intrarea costă 15 lei. Grăbiţi-vă, căci se anunţă o petrecere incendiară! Armin van Buuren, Dash Berlin, Ferry Corsten, Above & Beyond, Tiesto şi Paul van Dyk sunt doar o parte dintre artiştii alături de care au mixat băieţii de la Snatt & Vix în acest an.

De asemenea, petrecerile organizate de aceştia sub egida TrancENDance sunt la mare căutare. Au o discografie de invidiat, lansând periodic cu Armada, High Contrast şi Amsterdam Trance Recordings. La Bacău vor veni cu piesele care i-au consacrat, dar şi cu suprize şi noutăţi.

Este a treia oară când duo-ul Snatt & Vix vine “să alimenteze foamea” de muzică trance în Bacău. Primele două petreceri au avut loc în Principe, anul trecut, şi au fost o deschidere pentru fanii trance de a dansa pe ritmurile favorite chiar în oraşul lor. Cu o tradiţie de 15 ani în spate, Club Zebra i-a adus în ultimul an la Bacău pe Claudia Cazacu, Mr. Pit şi Anhken, dji şi producători români care sunt la mare căutare peste hotare în playlist-urile djilor de top.

5 comentarii la “TRANCEmission cu Snatt & Vix, în Club Zebra”

  1. @Silviu 8 Decembrie 2011 at 23:01 Permalink

    S-au pus deja in vanzare biletele?

  2. cristian 18 Decembrie 2011 at 20:43 Permalink

    scuze de offtopic. pe 17 decembrie am auzit o piesa pe vibefm sau radio21. nu stiu cum se numeste daca ma poti ajuta stiu doar refrenul ” all night long , i will never leave alone tonight” ceva de genul. poti trimit raspunsul pe mail . multumesc si scuze inca odata de offtopic


Lasa un comentariu