Trecerea de pietoni de la mall: desfiintata sau nu?

Marti, 3 August 2010 | Bacau, foto, Pareri personale | 9 comentarii

Anul trecut Primaria mun. Bacau a luat decizia desfiintarii trecerii de pietoni nesemaforizate din fata de la Arena Mall. Acest lucru a fost semnalizat pe ambele trotuare cu indicatoare pe care scrie “trecere de pietoni desfiintata”.

Dupa recenta asfaltare a strazii Stefan cel Mare a urmat si marcarea carosabilului. Ghiciti ce s-a intamplat. A fost trasata si vechea trecere de pietoni care pana acum cateva zile era desfiintata.

Update: azi-dimineata trecerea de pietoni a fost vopsita cu negru, deci nu se mai vede.

9 comentarii la “Trecerea de pietoni de la mall: desfiintata sau nu?”

 1. alex 3 August 2010 at 11:17 Permalink

  dupa cum se vede din poza(semnul de pe stalp) , trecerea de pietoni desfiintata era mai aproape de intrarea in mall

 2. Anonymous 3 August 2010 at 13:28 Permalink

  mai bun era un pasaj subteran prin care puteau trece pietonii de un trotuar pe altu !! daca ar fi exista astfel de pasaje pe unde circulatia este mai aglomerata!! cum ar fi la liceul Economic(si acolo s epoate face si un sens giratoriu ) si in fata mall-ului ,la cascada…etc…. ar fi mai liber traficul 🙂

 3. kristofer93 3 August 2010 at 13:30 Permalink

  La Liceul Economic se va face sens giratoriu.

 4. Anonymous 3 August 2010 at 13:36 Permalink

  sens giratoriu? groaazznic. sens giratoriu dupa sens giratoriu (statuie)..ihhh

 5. Anonymous 3 August 2010 at 20:50 Permalink

  da, sens dupa sens, care e problema?am vazut si in munchen. si am mai vazut la trecerile de pietono niste movile de asfalt de juma de metru sa franeze taranul!

 6. Moto Lady 3 August 2010 at 21:13 Permalink

  or fi gresit aia cu marcajele lor si acum au corectat problema 🙂 am vazut si eu dungile alea

 7. Anonymous 3 August 2010 at 21:43 Permalink

  sens giratoriu la economic?:)):))…asta mai lipseste…la ce circulatie e acolo…si la cati pietoni sunt in zona…nu ar fi o idee prea buna

 8. vladutzky 3 August 2010 at 22:58 Permalink

  ma pe bune ca-s prosti gramada astia cu vopsitul strazilor marcat cum se numeste au facut tata si pe aleea parcului in dreptul intrarii de la scranciobe o trecere de pietoni care face legatura dintre intrarea in parc si gard :))) ca nu e aleiuta ceva acolo:)) prosti ma prosti.o sa avem sens giratoriul la stefan cel mare la statuie la economic la pod de la serbanesti si la benzinaria din serbanesti:)) buna treaba.si pasajul v-a fi gata la anu pe vremea asta sper:))

 9. Diana 4 August 2010 at 10:05 Permalink

  Toti copii s-au gandit sa comenteze !!! Voi aveti habar cat de mult fluitizeaza traficul un sens giratoriu ??? ex: cel din serbanesti, cel de la nord, cel de la Lukoil ! Stiti cat de mult au scazut accidentele , datorita acestor sensuri giratorii ?


Lasa un comentariu