Trecerea de pietoni de la mall: desfiintata sau nu?

Anul trecut Primaria mun. Bacau a luat decizia desfiintarii trecerii de pietoni nesemaforizate din fata de la Arena Mall. Acest lucru a fost semnalizat pe ambele trotuare cu indicatoare pe care scrie „trecere de pietoni desfiintata”.

Dupa recenta asfaltare a strazii Stefan cel Mare a urmat si marcarea carosabilului. Ghiciti ce s-a intamplat. A fost trasata si vechea trecere de pietoni care pana acum cateva zile era desfiintata.

Update: azi-dimineata trecerea de pietoni a fost vopsita cu negru, deci nu se mai vede.

9 thoughts on “Trecerea de pietoni de la mall: desfiintata sau nu?

  1. dupa cum se vede din poza(semnul de pe stalp) , trecerea de pietoni desfiintata era mai aproape de intrarea in mall

  2. mai bun era un pasaj subteran prin care puteau trece pietonii de un trotuar pe altu !! daca ar fi exista astfel de pasaje pe unde circulatia este mai aglomerata!! cum ar fi la liceul Economic(si acolo s epoate face si un sens giratoriu ) si in fata mall-ului ,la cascada…etc…. ar fi mai liber traficul 🙂

  3. da, sens dupa sens, care e problema?am vazut si in munchen. si am mai vazut la trecerile de pietono niste movile de asfalt de juma de metru sa franeze taranul!

  4. or fi gresit aia cu marcajele lor si acum au corectat problema 🙂 am vazut si eu dungile alea

  5. sens giratoriu la economic?:)):))…asta mai lipseste…la ce circulatie e acolo…si la cati pietoni sunt in zona…nu ar fi o idee prea buna

  6. ma pe bune ca-s prosti gramada astia cu vopsitul strazilor marcat cum se numeste au facut tata si pe aleea parcului in dreptul intrarii de la scranciobe o trecere de pietoni care face legatura dintre intrarea in parc si gard :))) ca nu e aleiuta ceva acolo:)) prosti ma prosti.o sa avem sens giratoriul la stefan cel mare la statuie la economic la pod de la serbanesti si la benzinaria din serbanesti:)) buna treaba.si pasajul v-a fi gata la anu pe vremea asta sper:))

  7. Toti copii s-au gandit sa comenteze !!! Voi aveti habar cat de mult fluitizeaza traficul un sens giratoriu ??? ex: cel din serbanesti, cel de la nord, cel de la Lukoil ! Stiti cat de mult au scazut accidentele , datorita acestor sensuri giratorii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *