Trei de bine, cu fotografii

Sambata, 24 August 2013 | Bacau, foto, Pareri personale | 1 comentariu

Trei noutăți din municipiul Bacău, adunate în ultimele 24 de ore, toate ilustrate cu câte o fotografie. De fapt, de la fotografii plec, după care comentez pe marginea lor. Nici ordinea în care le-am pus nu este întâmplătoare: după cât de “de bine” sunt, în ordine crescătoare. Că așa-i românul, pune răul în față.

Au scos boscheții din Parcul Cancicov, au pus gazon frumos, dar care trebuie îngrijit cu atenție, plus sistem de irigații. Păcat că unele alei au devenit inaccesibile din cauza jetului puternic și a poziției acestor țâșnitori ce răsar din gazon. Dar e bine, altfel arată acum parcul.

3 de bine - ploua pe aleile de parcul cancicov

Bucata aia de beton din fața Casei de Cultură, numită Piața Tricolorului, a intrat în reparații. Se schimbă dalele, care erau puse cu fața în sus (de aia nu stăteau locului), și cică se repară fântăna. Fântănă pe care nu am mai văzut-o “în acțiune” de vreo 2 ani, dacă nu mă înșel. E bine, se face ceva.

3 de bine - intra in reparatie piata tricolorului

S-a asfaltat centrul orașului Bacău, iar marcajul rutier a fost regândit. Șoferii care vin dinspre Casa de Cultură și merg spre Statuia lui Ștefan cel Mare au de-acum înainte două benzi complet libere pe sensul de mers. Înainte, jumătate din banda dreaptă era ocupată de autovehiculele parcate. E super. :)

3 de bine - benzi circulatie centru bacau

1 comentariu la “Trei de bine, cu fotografii”

  1. Malinescu Marius 24 August 2013 at 16:35 Permalink

    Din pacate am ajuns sa ne minunam de normalitate. Dar bine ca se face. Mai sunt inca multe.


Lasa un comentariu