Trei scurte cu PSD, simulantul democrației

Marti, 6 Octombrie 2015 | Bacau, Politica | 1 comentariu

1. După ce și-a retras oamenii din Consiliul Local pentru niște show politic, Cosmin Necula anunță o inițiativă cetățenească pentru reducerea taxei de salubritate cu 50% în municipiul Bacău. Chiar dacă e populistă, propunerea nu e rea, însă pentru a o transforma într-un proiect de hotărâre care să ajungă pe masa Consiliului Local are nevoie de aproape 9.000 de semnături.

Mie tot a show politic îmi miroase. De ce ați fugit din Consiliul Local? Ca să crească majoritatea PNL, ca să nu mai aveți niciun cuvânt de spus la neregulile municipalității și, cireașa de pe tort, ca acum să fiți nevoiți să strângeți mii de semnături pentru o propunere, când înainte aveați consilieri locali și puteați iniția acest proiect de reducere a taxei pentru salubritate fără prea mari bătăi de cap?

conferinta judeteana psd bacau 2014-3

2. Pentru că duduiam de democrație, legile electorale ajung pe mâna unui băcăuan care a absolvit Colegiul SRI și Academia Națională de Informații. E vorba de deputatul Gabriel Vlase, care va conduce în următoarele săptămâni, la propunerea condamnatului Liviu Dragnea, Comisia de Cod electoral din Parlamentul României. Această comisie are ca misiune elaborarea legilor electorale și nu mi se pare politically correct ca un deputat cu veleități de acoperit securist să o prezideze. În altă ordine de idei, e bine că mai avem politicieni băcăuani care contează la București.

3. După ce în 2013 președintele Tineretului Social Democrat a fost ales chiar la el acasă după un scrutin la care a candidat singur, asta după “Pacea de la Malibu” dictată de Victor Ponta, Mihai Sturzu ar putea fi înlocuit de Gabriel Petrea, considerat de mulți drept aripa Dragnea din PSD. Acesta a anunțat ieri că “intră în cursă” iar eu l-am întrebat dacă va fi o “cursă” ca data trecută. N-am așteptări prea mari de la PSD, mai ales pe zona de tineret, însă dacă și la juniori va fi un singur candidat la președinția partidului, treaba e clară: vă meritați etichetele pe care vi le tot pun tinerii!

PSD = Partidul Simulant Democrat.

1 comentariu la “Trei scurte cu PSD, simulantul democrației”

  1. nopti si zile 6 Octombrie 2015 at 23:13 Permalink

    I ai pus tare bine pe Necula si Vlase in acelasi post… Necula e candidatul fratilor Vlase la Primaria Bacau, asa cum a fost Seche… numai ca si Necula e copilul lui Seche (era presedinte la TSD pe vremea defunctului primar). Ce cardasie ni se pregateste…


Lasa un comentariu