A trecut un an de la alegerile locale

Luni, 5 Iunie 2017 | Bacau, Initiative personale | Comenteaza

Azi se face un an de la alegerile locale în urma cărora, mulțumită multora dintre voi, am intrat în Consiliul Local al municipiului Bacău cu un scor cât pentru 3 mandate: 13,61%, adică 7.311 voturi.

7.311 băcăuani și-au pus încrederea în mine, un tânăr candidat independent, că voi face pentru ei tot ce îmi stă în putință pentru dezvoltarea orașului, dar în special pentru a duce la îndeplinire cele 10 idei și principii cheie pe care mi le-am trasat în campanie. Un vot de încredere care m-a responsabilizat enorm de mult și care sper că îi (va) face pe susținătorii și pe votanții mei să fie mulțumiți de alegerea pe care au făcut-o anul trecut.

Sunt multe lucruri de făcut în Bacău, dar numai cu ajutorul vostru le voi putea pune pe masa Consiliului Local și aduce în atenția majorității PSD-ALDE-PMP, astfel încât să mă asigur că sunt duse la îndeplinire. Sunt doar un cetățean și mă implic pentru comunitatea din care fac parte. ✊

Cele mai mari satisfacții până în momentul de față sunt aducerea tinerilor în prim-planul administrației publice locale (prin reușita candidaturii pentru Bacău – Capitala Tineretului din România și tot ceea ce se întâmplă acum în oraș datorită acestui program), respectiv concretizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, cu toate proiectele concrete care vor fi demarate pentru îmbunătățirea traficului și transportului din oraș.

Vă mulțumesc încă o dată pentru încredere, pentru susținere, dar mai ales pentru că vă pasă de comunitatea în care trăiți!

8 vot cristian ghinghes bacau 2016

Lasa un comentariu