Vă era dor de o petrecere trance? 10 decembrie, Snatt & Vix, Club Zebra

Duminica, 13 Noiembrie 2011 | Bacau, muzica | 3 comentarii

Club Zebra revine cu petrecerile cu tematică trance sâmbătă, 10 decembrie 2011, când fanii genului îi vor putea vedea live pe Snatt & Vix, unul dintre cele mai apreciate nume din muzica dance din ţară. Pe mine mă veţi putea auzi mixând în deschiderea evenimentului.

Este a treia oară când duo-ul Snatt & Vix vine “să alimenteze foamea” de muzică trance în Bacău. Primele două petreceri au avut loc în Principe, anul trecut, şi au fost o deschidere pentru fanii trance de a dansa pe ritmurile favorite chiar în oraşul lor. Cu o tradiţie de 15 ani în spate, Club Zebra i-a adus în ultimul an la Bacău pe Claudia Cazacu, Mr. Pit şi Anhken, dji şi producători români care sunt la mare căutare peste hotare în playlist-urile djilor de top.

Aceste evenimente au mutat capitala muzicii trance în zona Moldovei la Bacău, în Club Zebra. Evenimentul de pe 10 decembrie 2011 cu Snatt & Vix vine să confirme acest lucru şi să adune întreaga comunitate trance din împrejurimile Bacăului.

Voi reveni în curând cu afişul şi cu celelalte detaliile organizatorice. Ce spuneţi, sună bine? Attending?

3 comentarii la “Vă era dor de o petrecere trance? 10 decembrie, Snatt & Vix, Club Zebra”

 1. @Silviu 13 Noiembrie 2011 at 19:27 Permalink

  Suna foarte bine . Mai ales ca baietii sunt obisnuiti cu publicul cald din oras . Pentru fanii trance-ului le recomand sa participe la o seara cu muzica de calitate !

 2. Funky 15 Noiembrie 2011 at 14:41 Permalink

  Incredibil va fi!…mai ales ca va fi ziua mea de nastere,o zi de nastere alaturi de Snatt & Vix! ce vrei mai mult de atat?

  Enough cu muzica comerciala…e timpul sa ascultam muzica buna! thumbs up!

 3. muzica trance 22 Februarie 2012 at 22:33 Permalink

  E bine ca se fac asemenea petreceri prin tara. Am fost si eu la una mai underground unde au mixat Snatt&Vix, a fost bestial.
  Cam putini oameni in discoteca, dar mai bine putini da’ buni decat multi da’ fara sa aibe treaba cu trance-ul.


Lasa un comentariu