Va face UMB centura pe banii lui?

Duminica, 7 Aprilie 2019 | Bacau | 3 comentarii

În spațiul public, pe grupuri și forumuri se discută despre cum Centura Bacău ar putea fi terminată anul acesta. Evident, cu toții ne-am dori asta, dar este un scenariu nu doar foarte optimist, ci și nerealist.

Întâi de toate, perspectivele de finanțare ale acestui obiectiv atât de important și pe care ni-l dorim atât de mult pentru comunitatea noastră sunt, în acest moment, îndoielnice.

 • Pe de o parte, cererea de finanțare europeană (prin POIM) nu a fost încă depusă de către CNAIR la Comisia Europeană.
 • Pe de altă parte, alocările financiare, așa cum apar ele în Bugetul de stat pe anul 2019, sunt insuficiente pentru realizarea centurii până în 2022.

Așadar, apare următoarea întrebare: va face UMB centura pe banii lui, urmând ca apoi să se judece cu statul pentru a-i fi plătite lucrările?

Oricum, ritmul în care evoluează șantierul este de-a dreptul lăudabil și sper că acesta să fie susținut în continuare!umb centura bani

3 comentarii la “Va face UMB centura pe banii lui?”

 1. Ionel 7 Aprilie 2019 at 15:12 Permalink

  de ce iti place sa pui sub semnul intrebarii totul?

  • Kristofer 7 Aprilie 2019 at 15:14 Permalink

   Să înțeleg că ar trebui să preiau pe nemestecate toată propaganda pesedistă?
   Băcăuanii au nevoie de adevăr, de așteptări ponderate, nu de campanie electorală și de frenezie nerealistă.

 2. Kros 8 Aprilie 2019 at 16:38 Permalink

  Esti tanar si entuziast.UMB este o firma foarte buna care a rezistat atacurilor pana acum.Ma intreb cu ce pret din punct de vedere al sanatatii,pentru ca toate aceste atacuri permanente nu cred ca fac bine nimanui.Eu as avea o dorinta .Sa-I vad pe cei care ataca in permanenta cum conduc o firma care sa aiba macar 10(zece) angajati.Circuland foarte mult am vazut cum lucreaza firmele acestui OM si ma face sa ma simnt mandru ca este din zona noastra.
  Aceasta rautate la dresa autohtonilor,a facut in timp ca aceasta tara sa fie parasita ,rand pe rand,de Evreii din zona,Sasii si milioane de Romani,decapitalizand aceasta tara.Cam asta este realitatea.O sa ramana doar ceii,,cinstiti”,ca cei care fac ceva in aceasta tara sant catalogati ca fiind ,,hoti”.
  Trista tara !!!


Lasa un comentariu