Vă mulțumesc tuturor!

Joi, 21 Martie 2013 | Pareri personale | Comenteaza

Aproape 1 000 de mesaje pe Facebook și câteva zeci de telefoane am primit luni, cu ocazia zilei mele de naștere. Am citit toate mesajele și sunt impresionat de numărul lor. Au fost mai multe ca niciodată. Vă mulțumesc din nou tuturor!

Cele mai haioase, amuzante, vesele (spuneți-le cum vreți) mesaje sunt însă cele de mai jos. Sunt memorabile în felul lor.

Beatrice, o amică din Timișoara, mi-a dedicat un articol pe blogul ei. Wow, am zis!

Am inceput sa il urmaresc serios si sa ii respect parerile dupa ce am citit articolul in care scrisese despre lucrurile pricipale punctate in emisiunea la care fusese invitat. Eram impresionata sa vad un tanar de 19 ani vorbind in emisiuni TV.

Mădălin Roșioru, bunul meu meu prieten alături de care produc muzică pentru proiectul progressive trance MKB, mi-a urat la mulți cum cu ajutorul interfeței programului în care facem muzică. În stânga imaginii aveți niște indicii despre ce urmează în următoarele luni. :)

madalin rosioru la multi ani

– Două colege din Consiliul Național al Elevilor, Denisa din Bistrița și Iulia din Baia Mare s-au fotografiat și mi-au făcut o supriză drăguță.

Iulia si Denis Kristofer la multi ani

Adelina mi-a făcut cel mai frumos cadou din lume: o ieșire la Sinaia în doi. :)

ade jelescu sinaia kristofer peles

Vizavi de cei de pe Facebook, sper că nu așa.

Lasa un comentariu