„Va rugam nu parcati in intersectie!” – foto

Se spune ca soferii de Bucuresti sunt cei mai indisciplinati in trafic si ca moldovenii sunt calmi dar indecisi in trafic, circuland pe doua benzi deodata. Nu pot confirma aceste afirmatii.

De cand il stiu, ContraSENS vaneaza soferii indisciplinati din Bacau. Ii fotografiaza sau ii filmeaza si ii pune pe blog. Foarte bine!
El a suprins recent un sofer care a stationat in intersectie. Este vorba de un Tico in intersectia de la Podul spre Margineni. Tot in aceasta saptamana a intalnit si niste „berbeci pe strada” – video.

In intersectia strazilor Razboieni si Soimului este un stalp pe care este lipita o foaie A4 plasticata pusa in modul landscape (foto jos). Pe foaie scrie: „Va rugam nu parcati in intersectie, amenda 100 de ron!„. In coltul din stanga sus scrie „Politia Primariei Municipiului Bacau„. De retinut ca este o intersectie mica, neimportanta in ansamblul urban.

Este un fapt divers interesant pentru si care cu siguranta ca ii va starni hazul lui Razvan aka ContraSENS. Jos puteti vedea avertismentul de pe stalp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *