Vanatoare de parcuri

Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Bacau, foto, Pareri personale | 9 comentarii

Cei mai multi dintre bogati/snobi/latifundiari (spuneti-le cum doriti) o ard deseori prin paduri vanand iepuri, caprioare si porci mistreti. Nu ca sa-i manance, ci pentru ca sa isi satisfaca setea amara de a ucide. Nu ii numesc criminali, dar pot sa admit ca obiceul lor este ciudat si impotriva multor principii.

In cele ce urmeaza nu ne vom referi la bogati de genul celor amintiti mai sus, ci la smecherasi si speculanti de oras. Si acestia vaneaza, dar nu animale, ci pitipoance. Stop. Vroiam sa spun spatii verzi pentru ca de pitipoance stim deja.

Umbla vorba prin targ ca in spatele usilor inchise din Consiliul Local Bacau se trag sfori pentru introducerea pe ordinea de zi a unor proiecte ce au ca obiectiv constructia unor imobile pe parcul din vecinatatea Universitatii Bacovia (intre McDonald’s si Cascada). Da, stiu, avem deja acolo o benzinarie. Stim prea bine si cine-i edilul care si-a luat spaga, dar nu are rost sa intram acum in detalii.

Asadar, daca micii afaceristi care au pus gand rau parcurilor din municipiu reusesc sa obtina avizele necesare ca sa duca legea in Consiliul Local, de aici nu mai este decat un pas pana la votarea ei de catre consilierii potriviti (n-am spus mituiti, da?). Imediat vor incepe lucrarile iar parcul va fi doar o amintire.

Am auzit ca respectivii dezvoltatori imobiliari sunt puternici din punct de vedere financiar si au influenta nu numai pe plan local, ci si national. Se zvoneste ca acestia dau spagi in stanga si in dreapta. Repet: sunt zvonuri si nu am dovezi cu care sa le sustin. Sper ca ce am auzit sa nu fie adevarat.9 comentarii la “Vanatoare de parcuri”

 1. Monica 17 Noiembrie 2010 at 12:26 Permalink

  Locuiesc in zona si am trecere zilnica pe langa asa-zisul parc. Acolo mi-am petrecut copilaria. Insa acum isi fac veacul in zona multi boschatari. Am surprins multe scene, pe care nu ar fi trebuit sa le vad. Ba mai mult, tot pe acolo era sa raman fara telefon. Ar trebui sa se faca ceva cu spatiu acela, sa-l ingrijeasca cumva. Pacat de el…

 2. Anonymous 17 Noiembrie 2010 at 15:19 Permalink

  ala nu e parc e spatiu verde..si sincer miar placea sa vad cateva imobile decat boschetari, banci pe care nu se aeeaza nimeni, pungi cu prelandez, caini vagabonzi etc

 3. Anonymous 17 Noiembrie 2010 at 15:28 Permalink

  isi face casuneanu centru de afaceri acolo. e treaba veche.

 4. Anonymous 17 Noiembrie 2010 at 17:27 Permalink

  pe acolo ti-e si frica sa treci seara . Numai boschetari sunt prin tufishurile alea… facand alte treburi in vazu“` lumii :-t!!

 5. Anonymous 17 Noiembrie 2010 at 18:20 Permalink

  Vizavi de Vama se construieste fara autorizatie de construire (100% sigur) ditamai service-ul. Nu-i opreste nimeni sa construiasca pana la emiterea autorizatiei de construire. De ce oare???

 6. Bita Adi 18 Noiembrie 2010 at 17:37 Permalink

  Asta nu e parc. E un spatiu verde cu cateva banci, prin care-si fac "de treaba" toti homosexualii Bacaului si nu numai. Ar trebui ingrijit si pazit!

 7. Anonymous 21 Noiembrie 2010 at 11:31 Permalink

  Tu numesti chestia aia sinistra parc?

 8. Anonymous 24 Noiembrie 2010 at 12:10 Permalink

  nu au cum sa-l ingrijeasca cei de la primarie deoarece e proprietate privata. toata acea zona este a unor ocietati comerciale din podu turcului :)) stiti voi… nu e casuneanu e… ghici cine?

 9. Anonymous 15 Februarie 2011 at 18:17 Permalink

  as fi mult mai fericit sa faca cineva o benzinarie cu cafenea cum e cea de la petrom decat sa fie lasate asa in paragina prada boschetarilor si violatorilor…
  ps buna cafeaua la petrom chiar am servit pe terasa


Lasa un comentariu