Vanatoare de parcuri

Cei mai multi dintre bogati/snobi/latifundiari (spuneti-le cum doriti) o ard deseori prin paduri vanand iepuri, caprioare si porci mistreti. Nu ca sa-i manance, ci pentru ca sa isi satisfaca setea amara de a ucide. Nu ii numesc criminali, dar pot sa admit ca obiceul lor este ciudat si impotriva multor principii.

In cele ce urmeaza nu ne vom referi la bogati de genul celor amintiti mai sus, ci la smecherasi si speculanti de oras. Si acestia vaneaza, dar nu animale, ci pitipoance. Stop. Vroiam sa spun spatii verzi pentru ca de pitipoance stim deja.

Umbla vorba prin targ ca in spatele usilor inchise din Consiliul Local Bacau se trag sfori pentru introducerea pe ordinea de zi a unor proiecte ce au ca obiectiv constructia unor imobile pe parcul din vecinatatea Universitatii Bacovia (intre McDonald’s si Cascada). Da, stiu, avem deja acolo o benzinarie. Stim prea bine si cine-i edilul care si-a luat spaga, dar nu are rost sa intram acum in detalii.

Asadar, daca micii afaceristi care au pus gand rau parcurilor din municipiu reusesc sa obtina avizele necesare ca sa duca legea in Consiliul Local, de aici nu mai este decat un pas pana la votarea ei de catre consilierii potriviti (n-am spus mituiti, da?). Imediat vor incepe lucrarile iar parcul va fi doar o amintire.

Am auzit ca respectivii dezvoltatori imobiliari sunt puternici din punct de vedere financiar si au influenta nu numai pe plan local, ci si national. Se zvoneste ca acestia dau spagi in stanga si in dreapta. Repet: sunt zvonuri si nu am dovezi cu care sa le sustin. Sper ca ce am auzit sa nu fie adevarat.9 thoughts on “Vanatoare de parcuri

  1. Locuiesc in zona si am trecere zilnica pe langa asa-zisul parc. Acolo mi-am petrecut copilaria. Insa acum isi fac veacul in zona multi boschatari. Am surprins multe scene, pe care nu ar fi trebuit sa le vad. Ba mai mult, tot pe acolo era sa raman fara telefon. Ar trebui sa se faca ceva cu spatiu acela, sa-l ingrijeasca cumva. Pacat de el…

  2. ala nu e parc e spatiu verde..si sincer miar placea sa vad cateva imobile decat boschetari, banci pe care nu se aeeaza nimeni, pungi cu prelandez, caini vagabonzi etc

  3. pe acolo ti-e si frica sa treci seara . Numai boschetari sunt prin tufishurile alea… facand alte treburi in vazu„` lumii :-t!!

  4. Vizavi de Vama se construieste fara autorizatie de construire (100% sigur) ditamai service-ul. Nu-i opreste nimeni sa construiasca pana la emiterea autorizatiei de construire. De ce oare???

  5. Asta nu e parc. E un spatiu verde cu cateva banci, prin care-si fac "de treaba" toti homosexualii Bacaului si nu numai. Ar trebui ingrijit si pazit!

  6. nu au cum sa-l ingrijeasca cei de la primarie deoarece e proprietate privata. toata acea zona este a unor ocietati comerciale din podu turcului :)) stiti voi… nu e casuneanu e… ghici cine?

  7. as fi mult mai fericit sa faca cineva o benzinarie cu cafenea cum e cea de la petrom decat sa fie lasate asa in paragina prada boschetarilor si violatorilor…
    ps buna cafeaua la petrom chiar am servit pe terasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *