Viitorul meu telefon: iPhone 5

Luni, 19 Noiembrie 2012 | Pareri personale | Comenteaza

Recent am avut ocazia să butonez noul iPhone 5. Vă rog să plecați din start de la ideea că sunt mactard și nu am cum să mă vindec. Da, da, și mă înscriu printre deloc puținii oameni care fac tot posibilul să fie în pas cu tehnologia. Dar eu, spre deosebire de mulți alții, trag la maximum de electronicele de care dispun. Le exploatez și încerc să le fac să dea tot ce pot.

Am avut Canon 40D, acum am 60D. Stă muuult mai bine la ISO și la sistemul de focalizare. În plus, filmează HD. De ce îmi trebuie filmare HD? Uite de asta, ca să câștig concursuri europene și să mă plimb în Europa pe banii altora.

Revenind la iPhone, am avut 3GS, am avut 4, iar acum dețin 4S. Eu am simțit diferențele dintre modele. Viteza de procesare aproape că se dublează de la un model la altul. Asta contează pentru mine. Stau zilnic ore întregi pe internet și am nevoie de rapiditate în accesarea și transmiterea informației.

Ziceam că am pus mână pe iPhone 5. Este considerabil mai subțire decât 4/4S și mult mai ușor. Și mai finuț, clar! Am butonat varianta neagră, care parcă seamănă cu un avion de vânătoare invizibil. Aluminiul de culoare neagră e de mare rafinament. Câștile sunt extraordinare, credeți-mă! Joasele se aud ca într-un club cu un sistem de sonorizare bine balansat. E acel feeling de boom direct în urechile mele.

De asemenea, e cu o idee mai rapid. În schimb, n-am observat mari diferențe în ceea ce privește camera foto. În rest, aștept rețelele 4G în România și scăderea prețurilor. Mi-l voi lua, dar nu acum, ci pe la mijlocul iernii. Mi-am jurat că nu voi mai recurge la prelungiri de contracte de dragul a 150 de euro în minus la achiziționarea unui nou telefon mobil.

Lasa un comentariu