Vijelie in Bacau

Sambata, 9 Aprilie 2011 | Bacau, stiri | 11 comentarii

Nu, manelistii nu au de ce sa se bucure pentru ca nu vine Vali Vijelie in Bacau. Vorbesc despre vantul puternic de sambata, de la orele pranzului. Mai inainte ploua cu gheata pe-aici pe-acolo. Dar ce m-a surprins este viteza vantului. Am scris-o si pe Twitter: nu am mai vazut un vant atat de puternic in Bacau. Din ce am vazut la televizor, astazi se anunta vijelie in nordul tarii. In 2008 palmierul din centrul orasului, in 2009 panourile publicitare. Ma intreb ce va distruge vantul in acesta an.

Totusi, sunt si rafalele astea bune la ceva. Matura si spala strazile.

11 comentarii la “Vijelie in Bacau”

 1. gaby 9 Aprilie 2011 at 13:34 Permalink

  un acoperis,cateva panouri publicitare.asta am vazut pana acum

 2. Alex 9 Aprilie 2011 at 15:02 Permalink

  Nu stiu unde ti se pare tie ca rafalele astea matura si spala strazile!Cel mult,imprastie praful peste tot,ridica gunoaiele si mai provoaca si pagube.

  Aaa,stai,tu esti ala care acum vreo 2 ani te declarai nostalgic dupa inundatiile care au avut loc in Bacau in iulie 2005…Curioase gusturi mai ai in materie de fenomene meteo extreme…

  • Kristofer 9 Aprilie 2011 at 15:05 Permalink

   Cand am zis ca sunt nostalgic vizavi de inundatii? De unde ai scos-o?

 3. Alex 9 Aprilie 2011 at 15:56 Permalink

  http://www.kristofer.ro/2009/02/remember-inundatii-in-orasul-bacau-2005.html

  Ok,nostalgic vizavi de video-ul cu inundatiile,dar tot nu ai reusit (nu ai vrut,ca sa fim mai exacti) sa explici la vremea respectiva,ce te face sa fii asa nostalgic sa revezi asemenea evenimente,daca nu pe viu,atunci in video-uri?

  Poti sa crezi ce vrei despre mine,dar nu sunt un hater,dovada ca am fost baiat bun si nu mi-a parut rau dupa minutele in care am cautat articolul cu pricina,facandu-ti vreo 40-50 de click-uri ;).De fapt,ideea comentariului meu pornea de la intrebarea de unde si pana unde crezi ca vijelia de afara e benefica pentru curatenia orasului,cand,daca e sa privim logic,creeaza exact contrariul.

  • Kristofer 9 Aprilie 2011 at 16:02 Permalink

   Am aici un cititor fidel. :)
   Recunosc, a fost o greseala de exprimare atunci din partea mea, asa este. Vroiam sa spun cu totul altceva. Vizavi de vijelie, sa zicem nu numai ca imprastie mizeria, dar o si descompune din particule mari de praf in altele mai mici, astfel incat sa nu se mai cunoasca atat de tare. Stiu, nu e cel mai eficient lucru, ca dovada si faptul ca am fost ironic cand am spus asta, facand oarecum referire la serviciul de salubritate.

 4. Alex 9 Aprilie 2011 at 17:32 Permalink

  Despre salubritatea din Bacau stiu pe deplin cat de “eficienta” este,avand in vedere ca am 25 de ani “vechime” in orasul asta.Si da,se poate spune ca sunt un cititor fidel,chiar daca,dupa parerea mea,uneori sunt diferente mari de calitate si interes intre articolele tale.De apreciat insa sunt urmatoarele:ca ai 4 ani de cand blogaresti si ca n-ai ocolit comentariile mele.Te urmaresc de vreo 3 ani si deci,am putut vedea cum te-ai maturizat cu timpul si ai prins tot mai multa experienta,precum si adaosul vizibil de profesionalism acumulat in tot acest rastimp. :)

 5. Shtef 9 Aprilie 2011 at 23:16 Permalink

  Eu mergeam pe strada cand a inceput toata rafala asta de vant. Am vazut si cum se indoiau panourile publicitare si dupa a inceput sa dea grindina in mine :)).

 6. gaby 10 Aprilie 2011 at 15:31 Permalink

  eu am vazut cum a fost luata o parte dintru-un acoperis.mare noroc a avut o persoana aflata in masina.a dat inapoi ca altfel cadea pe ea

 7. dex 10 Aprilie 2011 at 18:13 Permalink

  dar a vazut cineva panourile smulse din magazinul Baumax de pe republicii?

 8. gaby 10 Aprilie 2011 at 20:13 Permalink

  nu l-am vazut.am vazut in schimb un panou de la BCR si unu de la o firma care se ocupa cu ochelari de vedere

 9. Rafaela 12 Aprilie 2011 at 20:02 Permalink

  mda…eu eram pe afara cand a batut vantu..eu saream in sus sa vad cat de tare ma impinge vantu’ .. 😀
  Iar ceilalti care erau cu mine…se tineau de stalpi ca sa nu zboare…. :))
  Mie mi-a placut la nebuniee.. :X :))
  MAX. 😉


Lasa un comentariu