Se caută voluntari pentru Bacău – Capitala Tineretului!

Joi, 30 Martie 2017 | Bacau, Tineret | 2 comentarii

Știți deja că Bacăul va deține, în perioada 2 mai 2017 – 1 mai 2018, titlul de Capitala Tineretului din România, una dintre cele mai mari șanse de dezvoltare pe care le-a avut comunitatea noastră în ultimele decenii pe segmentul de tineret.

Dacă sunteți elevi și studenți, iar provocarea de a vă alătura echipei de la Federația Tinerilor din Bacău pentru a face voluntariat în cadrul programului Bacău – Capitala Tineretului vă sună bine, acest articol este exact pentru voi.

Așadar, Federația Tinerilor din Bacău demarează o amplă campanie de recrutare de voluntari în instituțiile de învățământ din oraș. Aceasta se va desfășura în perioada 5-13 aprilie și are ca obiectiv nu numai atragerea tinerilor să se implice în program, ci și promovarea a ceea ce înseamnă și mai ales va însemna titlul de Capitala Tineretului pentru comunitatea locală.

cover bacau capitala tineretului 2017

Programul “turneului” de recrutare/promovare:

 • pentru Colegiul Național Ferdinand I și Colegiul Național „Vasile Alecsandri” – 5 aprilie 2017, ora 16:00 (locație: Universitatea „George Bacovia”, Aula Moldova)
 • pentru Colegiul Național Pedagogic „Ștefan cel Mare”  – 6 aprilie 2017, ora 14:00 (locație: Sala Amfiteatru a colegiului);
 • pentru Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu” – 6 aprilie 2017, ora 16:00 (locație: Universitatea „George Bacovia”, Aula Moldova);
 • pentru Colegiul Național de Artă „George Apostu” – 6 aprilie, ora 18:00 (locație – Universitatea „George Bacovia”, Aula Moldova);
 • pentru Grupul de Inițiativă al Tinerilor Basarabeni Bacău si Universitatea „George Bacovia” din Bacău – 8 aprilie 2017, ora 12:00 (locație: Universitatea „George Bacovia”, Aula Moldova);
 • pentru Grupul Studenților Erasmus+ – 8 aprilie 2017, ora 14:00 (locație – Universitatea „George Bacovia”, Clubul Studentilor de le etajul 3)
 • pentru Colegiul Tehnic de Comunicații „N.V.Karpen” – 10 aprilie, ora 14, locație (locație: Sala Amfiteatru a colegiului);
 • pentru Colegiul Economic „Ion Ghica” – 10 aprilie, ora 16:00 (locație: Universitatea „George Bacovia”, Aula Moldova);
 • pentru Colegiul „Mihai Eminescu” – 11 aprilie, ora 14:00 (locație: Sala Amfiteatru a colegiului);
 • pentru Colegiul „Henri Coandă”, Colegiul „Grigore Antipa” și Colegiul Tehnic „Dumitru Mangeron” – 12 aprilie, ora 14:30 (locație: Sala Amfiteatru a Colegiului „Henri Coandă”).

Dacă nu ați regăsit în lista de mai sus instituția de învățământ în care învățați, e clar, înseamnă că Federația Tinerilor din Bacău lucrează intens pentru a programa noi evenimente în acest sens. Motiv pentru care vă invit să urmăriți update-urile de pe pagina evenimentului de pe Facebook.

P.S.: site-ul oficial bacau2017.ro va fi lansat marți, 4 aprilie 2017, după ședința festivă a Consiliului Local al municipiului Bacău în care va fi semnat protocolul de colaborare între Federația Tinerilor din Bacău și municipalitate.

În ceea ce privește voluntarii, persoana de contact cu care trebuie să intrați în legătură este Gabriel Carnariu, manager resurse umane: gabriel.carnariu@bacau2017.ro | 0749.290.529.

afis campanie voluntari bacau capitala tineretului

2 comentarii la “Se caută voluntari pentru Bacău – Capitala Tineretului!”

 1. un tânăr 30 Martie 2017 at 15:31 Permalink

  E cu contract de voluntariat și cu toate rigorile legale?

  • Kristofer 30 Martie 2017 at 15:37 Permalink

   Bănuiesc că da.
   Am lăsat datele de contact, poți da un “țrrrr” acolo și afli tot ce vrei să știi. :)


Lasa un comentariu