Vreți să adoptați un câine? Aveți de unde alege!

Marti, 25 Septembrie 2012 | Bacau, stiri | 3 comentarii

Ca urmare a soluției minune care aproape a scăpat băcăuanii de câini comunitari, în adăpostul de 15 hectare de lângă groapa de gunoi se află acum peste 2 500 de patrupezi. Hrana lor este asigurată din surse private, pe baza unor contracte de sponsorizare. Primăria Bacău spune că 50 de câini sunt strânși săptămânal și duși la adăpost, ritm care duce la scăderea câinilor fără stăpân, însă nu și la dispariția acestora. De ce?

Pentru a putea controla în totalitate efectul de înmulţire a câinilor fără stăpân este nevoie şi de intervenţia celorlate instituţii ale statului, deoarece mare parte provin din zonele rurale, limitrofe Bacăului.

Revenind la adopția de câini, chiar aveți de unde alege. Mari, mici, negri, albi, blegoșați, fioroși, toți sunt vaccinați și deparazitați. Nu costă nimic.

3 comentarii la “Vreți să adoptați un câine? Aveți de unde alege!”

  1. medellin 25 Septembrie 2012 at 18:41 Permalink

    draga kristofer!am si eu o nelamurire si tu esti mai in tema!cum se traverseaza zebra de catre un biciclist,pe bicicleta sau pe langa ea?

  2. carmen 25 Septembrie 2012 at 21:51 Permalink

    am urmarit un caine-lider care isi ducea trupa la o trecere de pietoni.cainele a asteptat culoarea verde, o parte din pietoni nu !?! nu a fost coincidenta !!! (i-am urmarit mai multe zile)…ca apoi sa observ ca trupa de caini nu strabate trecerea de pietoni in diagonala (cum, iarasi, se incurca oamenii unii pe altii), ci drept !?!


Lasa un comentariu