Zi mare pentru sportul băcăuan: 3 reușite!

Miercuri, 23 Septembrie 2015 | fotbal | 1 comentariu

Trei reușite mari și late s-au întâmplat în ultimele 24 de ore în sportul băcăuan, în ciuda finanțării precare din ultimii ani și a intereselor care sufocă centrele de copii și juniori, respectiv bazele sportive.

1. În cea de-a noua rundă a unei gale care s-a desfășurat aseară la Hamburg, boxerul băcăuan Mihai Nistor l-a învins prin K.O. tehnic pe germanul Erik Pfeifer, luându-i acestuia titlul de campion mondial AIBA Pro Boxing la categoria supergrea.

Mihai Nistor a devenit al patrulea campion mondial al României la profesioniști (APB este divizia profesionistă a AIBA — Asociația Internațională a Boxului Amator), după Mihai Leu, Leonard Doroftei și Lucian Bute. Detalii în Ziarul de Bacău.

sc bacau csu craiova cupa romaniei

2. După 120 de minute și 9 lovituri de departajare, Sport Club Bacău a învins în această seară CSU Craiova pe “stadionul” Letea, calificându-ne în optimile Cupei României. Cronica meciului o găsiți în Deșteptarea.

3. Ca urmare a maratonului de vizite la 34 de școli și licee din municipiul Bacău, Asociația Elevilor din Bacău a lansat astăzi studiul privind accesul elevilor și studenților la terenurile de sport din incinta instituțiilor de învățămănt preuniversitare din municipiul Bacău, la pachet cu videoreportajul “Lăsați-ne să batem mingea”. Detalii în Adevărul; materialul video îl găsiți mai jos.

Despre ultimele două puncte voi scrie pe larg mâine. Am fotografii atât de la lansarea demersului Asociației Elevilor, dar și de la Stadionul Letea.

1 comentariu la “Zi mare pentru sportul băcăuan: 3 reușite!”

  1. suporterul 23 Septembrie 2015 at 22:37 Permalink

    am ajuns sa comparam performanta cu civismul?


Lasa un comentariu