Zilele Bacaului: stiri, remember si niste comentarii

Update: Program Zilele Bacaului 2010

Azi-maine ar trebui sa primesc programul festivalului Zilele Bacaului 2010. Acesta va avea loc la sfarsitul saptamanii, pe 1, 2 si 3 octombrie 2010. Avand in vedere ca Platoul Salii Sporturilor este in reabilitare, locatia unde se vor desfasura manifestarile prilejuite de implinirea a 602 ani de la prima atestare documentara a orasului Bacau este deocamdata necunoscuta.

Singurul lucru pe care il stiu in acest moment despre serbarile din acest an este ca va acesta va fi deschis de Targu de Procoava din Piateta Casei de Cultura Vasile Alecsandri (30 septembrie – 6 octombrie 2010, intre orele 11:00 si 19:00).

Un „remember” din anii trecuti:

Sunt curios care va fi programul in acest an si care vor fi manifestarile la care ne va invita Primaria sa participam. Presimt ca editia din acest an va fi modesta.

In alta ordine de idei, priviti ce s-a intamplat la editia din 2006. Atunci nu aveam blog, iar singurul blogger de pe meleagurile noastre era ContraSENS. La Ziua Recoltei din 2006 a participat si Flutur (PD), pe atunci ministru al agriculturii, daca nu ma insel. In acea frumoasa zi de octombrie ministul a fost primit la Insula de Agrement cu „porumbeii pacii”.

Momentul a fost penibil, fara doar si poate. In octombrie 2006 Alianta D.A. inca mai era in picioare, iar primar era tot Romeo Stavarache (PNL). Ce sa mai, era fratie mare intre PNL si PD. Iata ca dupa patru ani PNL-ul este la cutite cu PD-L-ul si viceversa.

5 thoughts on “Zilele Bacaului: stiri, remember si niste comentarii

  1. Sal tu nu vezi ca nici mCAR nu au program? Ce draq sa mai faca? Cu doua zile nainte nu au anuntat nik? Vai mama lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *