1 an de zile – La multi ani blogule!

Joi, 28 Februarie 2008 | Pareri personale | 5 comentarii

Acum un an de zile pe 28 februarie 2007 am publicat primul post pe acest blog.
Remember:

Am observat ca multa lume si-a facut blog si am zis asa: de ce sa nu-mi fac si eu? In acest blog voi incerca sa postez lucruri utile si interesante.
Cu ajutorul vostru vreau sa fac cunoscut acest blog!

Ceea ce mi-am propus am reusit: sa fac cunoscut acest blog, desigur cu ajutorul vostru. Am mai repetat si inca voi mai repeta ca un blog fara vizitatori nu are sens.
Am intrat pe o nisa slab dezvoltata: un blog cu continut 100% original in care sa se vorbeasca despre ce se intampla in orasul Bacau si tot ce misca la Radio Deea/Vibe FM(new).

Despre primele 6 luni de blogging am vorbit aici, unde am inclus primele mele realizari. Totul a explodat cand am fost la execritiul antitero din luna mai si am postat dupa cateva minute pe blog, ca dovada ca la un search pe Google la kristofer93 gasim acel post ca al doilea rezultat.
Dupa aceea am aparut la un ziar din Bacau dupa care in Romania Libera.

Tot prin luna mai am decis sa ascult in fiecare sambata de la 14:00 la 16:00 Top 20 Radio Deea / VibeFM si sa scriu playlist-ul. La ei pe site era atunci degringolada: era un top de prin 2006 iar topul nu a mai fusese actualizat de cateva luni bune. Incet, am ajuns sa postez eu tracklistul topului la ei pe site. Deci este simplu: stiu toate melodiile, le scriu, identific schimbarile de clasament si postez la secunda.
Mai tarziu am ajuns moderator pe forumul Radio Deea si pe forumul emisiunii Request 629 dupa care am ajuns sa scriu toate melodiile noi care se difuzeaza la Radio Deea si la emisiunea Request 629 intr-o rubrica “Tracklist” de pe blogul meu!
Am fost prezent la toate concertele din Bacau in 2007 si am facut fotoreportaje imediate la fiecare dintre ele si am relatat cam tot ce s-a intampalt mai important.

Intr-un an am ajuns sa adun 500 vizitatori/zi conform Trafic.ro dar trebuie sa fiu modest si sa continui sa urc.
Am avut articole foarte reusite dar am avut si articole proaste, recunosc.
Recent mi-am achizitionat un domeniu si acum puteti vizualiza site-ul ca www.kristofer93.com !

Nu vreau sa ma opresc aici, vreau sa continui cu tot ce fac : sa scriu despre Bacau, despre noul radio VibeFM/Radio Deea si sa va pot oferi informatii cat mai exacte si interesante!

Succes mie si citit placut voua!

5 comentarii la “1 an de zile – La multi ani blogule!”

 1. Grupa 1408 28 Februarie 2008 at 21:47 Permalink

  La multi ani!

 2. kristofer93 28 Februarie 2008 at 21:56 Permalink

  multumesc

 3. complicat 28 Februarie 2008 at 22:20 Permalink

  La multi ani!

 4. Dariana 29 Februarie 2008 at 20:20 Permalink

  Toate cele bune, pentru varsta ta esti un tip deosebit! Iti urez sa-ti persiste interesul, pana acum vad ca ai fost constant. Mult succes!

 5. Anonymous 1 Martie 2008 at 01:40 Permalink

  bravo! la multi ani si continua treaba, dar las-o mai moale cu partea de politica… se ocupa altii de ea destul si pe tn sincer nu prea te prinde subiectul…


Lasa un comentariu