1 iunie se apropie. O scurta avancronica

Marti, 5 Mai 2009 | Bacau, stiri | 2 comentarii

In 2008, Ziua Internationala a Copilului a fost sarbatorita in Bacau intr-un mod inedit. Activitatile s-au intins pe 2 zile. Programul de anul trecut poate fi vazut aici.

Intr-un alt articol am postat 21 de fotografii realizate la “parada copiilor” din 2008 dupa care a urmat publicarea pe blog a unui fotoreportaj de la spectacolul dedicat Zilei Copilului.

Sper ca anul 2009 sa fie macar la fel de bogat ca 2008 la capitolul manifestari. Cel mai mult mi-a placut in 2007, atunci cand s-a incercat doborarea recordului mondial la dans sincron si cand a fost organizat acel eveniment numit “DJ Mania”, care s-a intins pe parcursul a 2-3 zile in care au fost prezenti la Bacau cei mai bine cotati DJi din Romania.

Astept cu interes programul si sper ca alegerile europarlamentare si campania electorala aferenta sa nu afecteze evenimentele organizate cu ocazia zilei de 1 iunie. Din pacate, campania electorala a influientat negativ in 2008 manifestarile dedicate copiilor pentru ca daca cineva facea ceva era vazut ca pe o campanie electorala pe spinarea copiilor.

2 comentarii la “1 iunie se apropie. O scurta avancronica”

  1. Anonymous 5 Mai 2009 at 14:18 Permalink

    off topic..are cineva o camera foto casio exilim z75 stricata sau un service in bacau unde se repara camere digitale?kris,te rog nu sterge mesajul

  2. Musca cu reactie 5 Mai 2009 at 14:25 Permalink

    Pai oricum toate activitatile realizate de primarii sunt vazute ca si cum ar exploata ziua copilului, pentru ca de ce sa nu recunoastem ca foarte multe partide obisnuiesc sa faca acest lucru, sperand ca lumea va tine minte si ii va vota. F trist.

    Cel mai nou blog din Romania http://geniasi.selfip.com/


Lasa un comentariu