15 ani de Club Zebra

Sambata, 13 August 2011 | Bacau, Clubbing, muzica | 2 comentarii

Vineri, 9 septembrie 2011, Club Zebra Bacau revine in forta si deschide sezonul cu un eveniment cu totut si cu totul special: 15 Years of Zebra Anniversary. Party-ul este structurat pe doua scene, LIVE (in holul Casei de Cultura) si DJ (in Club Zebra), si aduce in Bacau artisti si trupe care s-au consacrat de-a lungul existentei Clubului Zebra.

Live scene (upstairs): Suie Paparude, BUG Mafia, Parazitii, Bitza, Maximilian si DJ Oldskull
DJ scene (downstairs): Rhadoo, Raresh, Raoul, Zotist

Visuals by Visual Playground.

Pretul unui bilet de intrare este de 30 de lei, iar locurile sunt limitate.

Da ati citit bine! 15 ANI de petreceri, concerte, si alte evenimente adiacente, 15 ANI de amintiri frumoase si momente de neuitat, 15 ANI de distractie si voie buna, 15 ANI de sucuri pe terasa si clipe de relaxare alaturi de cei dragi. De la petreceri cu tema vestimentara, retro, hip-hop, cu apa, cu spuma, cu nisip, sau cu distrugeri de masini pana la invitati de seama din scena autohtona live dar si din toate colturile lumii. As putea spune cu tarie ca multi dintre noi am crescut, am invatat ceva si ne-am format la Zebra, loc ce a devenit pentru multi dintre noi o a doua casa.

Toate acestea v-au fost oferite de-a lungul timpului la cel mai inalt standard de calitate si profesionalism, Zebra Club fiind de la infiintare si pana in prezent unul dintre cluburile de TOP din Bacau, Moldova, Romania, ba chiar indraznesc sa spun chiar si din Lume, nu de putine ori evenimentele s-au ridicat la cel mai inalt nivel si artistii care au trecut pe la Zebra Club fiind dintre cei mai buni din lume.

2 comentarii la “15 ani de Club Zebra”

  1. Cosmin 13 August 2011 at 23:13 Permalink

    Can’t miss it !

  2. Syle 14 August 2011 at 01:07 Permalink

    http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=192412380823153


Lasa un comentariu