15 Years of Zebra Anniversary vs. Club Miss Marinarul

Vineri, 9 Septembrie 2011 | Bacau, Clubbing, Pareri personale | 7 comentarii

In aceasta seara, bacauanii amatori de distractie au de ales intre doua evenimente de club: primul, petrecerea de aniversare de 15 ani din Club Zebra si al doilea, un concurs de miss la Club Marinarul. Eu il aleg pe primul deoarece Club Zebra este unul dintre locurile mele de suflet si pe care le apreciez cel mai mult in Bacau.

De asemenea, artistii din line-up sunt ca o carte de vizita pentru orice eveniment. Ii astept cu nerabdare pe Parazitii si pe cei de la Suie Paparude. Aleg Zebra, insa as fi vrut sa merg si la concursul de Miss din Marinarul. Nu neaparat sa ma holbez, dar sunt curios cum va iesi: paruiala, gagicareala maxima sau ba?

Voi unde mergeti?

7 comentarii la “15 Years of Zebra Anniversary vs. Club Miss Marinarul”

 1. Monica Hategan 9 Septembrie 2011 at 14:32 Permalink

  nice image ….at least this what I like it most :)

 2. Cosmin 9 Septembrie 2011 at 15:01 Permalink

  Zebra, clar !

 3. Nicu 9 Septembrie 2011 at 15:08 Permalink

  Te rog filmeaza si incarca pe net prestatia celor de la parazitii , nu de alta , dar stim cu totii k baietii fac cea mai tare atmosfera Live !! MS anticipat !

 4. constantin 9 Septembrie 2011 at 15:15 Permalink

  şi ca de obicei, dacă nu ştii versurile nu înţelegi nimic din ce cântă Mafia şi Paraziţii. au început să mă enerveze..dar tot mă duc

 5. Cosmin 9 Septembrie 2011 at 15:41 Permalink

  @Kristofer. Nu prea inteleg de ce ii astepti cu nerabdare pe Parazitii, avand in vedere ca in Costinesti erau cam odata la 2-3 zile in Tineretului :))

 6. Syle 9 Septembrie 2011 at 18:19 Permalink

  Te rog modifica titlul si anume “vs” din el.nu cred ca are vreo legatura ce se intampla in Club Zebra cu ce se intampla in marinarul.lumea merge unde vrea, nu e nici o competitie pentru ca sunt pe stiluri diferite.
  Ms


Lasa un comentariu