2021. Play!

Luni, 4 Ianuarie 2021 | Initiative personale | 2 comentarii

Am început ziua în stradă, printre blocuri la discuții cu locatarii, iar după-amiază până pe seară am continuat răspunzând petițiilor, mesajelor și sesizărilor primite în ultimele zile de la zeci de cetățeni. Se pare că perioada mai liberă a sărbătorilor a fost un bun prilej pentru băcăuani să pună pe hârtie doleanțele pe care le au de la municipalitate și cred că e chiar foarte bun momentul.

Urmează primul buget al noii administrații și, practic, startul de facto al mandatului, că momentan încă funcționăm pe “viziunea” (mi-e destul de greu să o numesc așa, dar treacă de la mine) bugetară a fostului primar și pe o organigramă defectuoasă, perimată, gata și ea să fie îmbunătățită în primele luni ale lui 2021 pentru o administrație locală cât mai eficientă în interesul cetățeanului.

Va fi anul schimbărilor, anul în care vor începe investițiile care vor contura următorii ani de dezvoltare ai Bacăului, anul în care personal, prin prisma atribuțiilor pe care mi le-a delegat primarul, îmi propun să insist pe două cuvinte: ordine și curățenie! Piețe, construcții, salubrizare, spații verzi – toate sunt incluse aici. Cu atâtea lăsate în aer până acum clar nu va fi ușor, dar contăm pe sprijinul vostru.

2021. Play! ▶️

cristian ghinghes primaria bacau

2 comentarii la “2021. Play!”

  1. Petcu Constantin 5 Ianuarie 2021 at 19:14 Permalink

    Urgent venit la fata locului bloc cu bulină roșie Calea. Mărășești nr 9 este prevăzut în proiect de consolidare ,țevile din subsol de canalizare facute praf bandajate cu folie. Primaria a taraganat acest proiect de ani buni tel contact 0729055067


Lasa un comentariu