4 ani, 4000 de posturi

Este din nou 28 februarie, ziua in care adaug inca un an spatiului in care zilnic postez cate ceva si care, pe zice ce trece, este accesat de tot mai multa lume . Sunt bucuros sa spun ca de patru ani scriu in fiecare zi pe kristofer93.com (la inceput kristofer93.blogspot.com) si ca saptamanal sunt citit de mii de persoane. Este o senzatie speciala sa stii ca ceea ce scrii, ceea ce asculti si ceea fotografiezi este accesat zilnic de mii de persoane.

Mi-am facut blog pentru ca era cool si pentru ca ma plictiseam jucand Counter-Strike sau uitandu-ma toata ziua pe YouTube. Usor-usor, a devenit un hobby, un mod de a trai. Ceea ce am spus anul trecut este perfect valabil si acum: este cel mai important lucru care mi s-a intamplat pana acum. De-a lungul acestor patru ani am cunoscut o gramada de lume si acest lucru ma ajuta si ma va ajuta enorm. Am invatat daca si cum sa abordez un subiect, am castigat bani frumosi din publcitate, am fost implicat in diverse manifestari si proiecte locale si chiar nationale care, chiar daca nu mi-au adus vreun castig financiar, m-au pregatit semnificativ pentru viata.

M-am lovit de multe oportunitati fiind blogger si mergand la diverse evenimente. Am avut de castigat din interactiunea permanenta cu diferite institutii si persoane de la care ai ce invata (fie lucruri bune, fie rele). Comparandu-ma cu majoritatea tinerilor, unii adulti mi-au spus ca am furat startul in viata adevarata si ca uneori m-am implicat prea mult in anumite lucruri pentru varsta mea.

Ca sa stiti, fie ca este vorba de blogging, muzica, fotografie sau djing, fie de activitatea de la CJE Bacau, imi place tot ce fac. Niciodata nu as accepta sa fac ce nu-mi place si mai ales cum nu imi place. Intodeauna am avut niste idealuri si niste principii de baza de la care am plecat in fiecare actiune pe care am intreprins-o si am de gand sa continui la fel. Repet, ma implic in absolut tot ceea ce cred ca mi-ar aduce un plus mie, ca om.

Mai am cateva saptamani pana implinesc 18 ani si am de gand sa continui blogging-ul. Chiar daca uneori intervine o anumita plictiseala in dorina de a scrie dar si lipsa de timp, aceste perioade sunt urmate de o avalansa de inspiratie care este concretizata printr-o activitate intensa. In aceasta perioada planuiesc un rebranding care include schimbari privind domeniul (kristofer.ro, cel mai probabil), template-ul site-ului si platforma (trec de pe blogspot pe wordpress). Vreau sa le fac si cred voi reusi pana pe 18 martie, zi in care voi deveni major.

Nu ma intrebati cum de s-a nimerit, chiar nu am urmarit asta, dar acest post in care anunt 4 ani de kristofer93.com este articolul cu numarul 4000. Sper sa ne auzim la fel de sanatosi si voinici si la 5000, si la 6000, si la 7 ani, etc. Poate din alte colturi ale tarii sau, de ce nu, ale lumii, dar ne vom auzi. Blogging-ul este o pasiune care dupa o anumita perioada de scris zilnic devine un drog de care nu mai ai cum sa scapi. Iti schimbi domeniul, te muti din tara, dar tot vrei sa scrii si nu te poti abtine. Cel putin asa este in cazul meu.

Va multumesc!

21 thoughts on “4 ani, 4000 de posturi

  1. felicitari bloggerule.se poate si mai bine la tine aici.lasa perversitatea si ipocrizia si fii mai bun.oricum, se poate si mai bine

  2. Toate pianele din salon canta…Multi ani traiasca…activitatea ta!!!!

    BRAVOS tinere!!!!

  3. La multi ani ! …
    cat mai multi ani de blogging . . . Ti-ar prinde bine mai multa modestie . . .

  4. Ce mare ai crescut copilu… din joaca o dai in ceva serios. Bravo tie, tine`o tot asa si cu DJ-iala!

  5. La multi ani, Kristofer93! Te-am descoperit intamplator si de atunci te citesc zilnic. Multa sanatate si sa iti fie bine!

  6. LA MULTI ANI ! FELICITARI PENTRU TOT CEEA CE A-I REALIZAT! Esti o sursa de inspiratie pentru multi tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *