5 ani de Twitter

Marti, 4 Februarie 2014 | internet | Comenteaza

În urmă cu fix 5 ani, am completat formularul de sign up pe Twitter, intrând astfel în lumea celor care ciripesc mesaje de maxim 140 caractere. Cei peste 3.000 de followeri văd de la mine în medie 8 tweet-uri pe zi, acestea fiind preluate automat şi de profilul meu de Facebook. Comentez şi postez tot felul de lucruri, de la păreri spontane, la fotografii şi noutăţi de la evenimentele la care particip.

Râdeam mai devreme cu un prieten că fac 5 ani pe Twitter în ziua în care Facebook împlineşte 10. Peste 25.000 de mesaje am publicat pe Twitter în aceşti 5 ani, cele mai folosite cuvinte pe care le-am folosit fiind Bucureşti, Bacău, România, trance, comunicare, foto, super şi… bac. Site-urile care generează statistici de acest gen spun că petrec lunar pe Twitter în jur de 8 ore. Cele mai multe mesaje le postez luni, iar ora la care sunt cel mai activ este 18:00.

Piticu, Urban.roBlidaru, Florin Grozea şi Zoso sunt cei pe care îi menţionez cel mai frecvent în mesajele mele. Da, îmi place să tweet-uiesc şi o voi face în continuare. Mă puteţi urmări pe twitter.com/kristofer93.

twitter pe iphone

Lasa un comentariu