5 bloguri, de BlogDay 2010

Marti, 31 August 2010 | internet, Pareri personale | 3 comentarii

An de an am postat cate ceva special de “Ziua blogurilor“.

Ce este BlogDay? BlogDay a fost iniţiată din convingerea ca bloggerii trebuie sa aibă o zi dedicată cunoaşterii altor bloggeri, din alte ţări sau arii de interes. În această zi, bloggerii vor recomanda cititorilor lor noi bloguri.

Ce se va întîmpla în BlogDay? În 31 august, bloggeri din toata lumea vor scrie o însemnare, recomandând 5 noi bloguri. Preferabil, vor fi bloguri cu altă cultură, punct de vedere, atitudine, decât cel propriu. În această zi, cititorii blogurilor vor descoperi bloguri noi, necunoscute, sărbătorind descoperirea de noi oameni şi noi bloggeri.

Iata recomandarile mele:

 • Mircea Fechet – un fotoblog din Bacau pe care il urmaresc indeaproape. Posteaza fotografii foarte reusite, fiecare dintre ele avand o mica povestioara.
 • Pure Bliss Vocals – blog de muzica ce prezinta cele mai cunoscute vocaliste si totodata cele mai noi productii dance care sunt acompaniate de voce. Garantez ca aici gasiti muzica noua si de calitate.
 • CNet.ro – bazat pe IT, dar foarte util: programe, smecherii de design, wallpapers, in general cam tot ce tine de PC si ar putea sa va foloseasca.
 • Ciutacu.ro – Mereu mi-a placut Ciutacu, in ciuda faptului ca este (si o recunoaste si el) arogant. Niciodata nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume.
 • Groapa cu prosti – virale si chestii de si pentru ras.

3 comentarii la “5 bloguri, de BlogDay 2010”

 1. MIrcea FECHET 1 Septembrie 2010 at 12:22 Permalink

  Multumesc pentru recomandare. Mircea FECHET

 2. Anonymous 1 Septembrie 2010 at 20:31 Permalink

  Mircea Fechet are noroc cu aparatul foto. Multe dintre poze nu sunt focalizate cum trebuie. Si poate isi schimba poza din footer. Pare cam hipster.

 3. Mircea 2 Septembrie 2010 at 10:09 Permalink

  Mai rar așa noroc!


Lasa un comentariu