90 de ani de Economic

Vineri, 27 Mai 2011 | Bacau, foto | Comenteaza

Colegiul Economic “Ion Ghica” este cea mai mare institutie de invatamant din oras ca numar de elevi si sper sa nu ma insel cand spun acest lucru. Zilele acestea, elevii si profesorii colegiului sarbatoresc 90 de ani de la infiintarea scolii. Momentul a fost marcat prin mai multe activitati extrascolare de amploare, dar si de o festivitate care a avut loc astazi, la Sala Ateneu.

La eveniment au participat profesori, elevi, fosti profesori si elevi si personalitati publice, printre care inspectorul general Florin Lazar, deputatul Ionel Palar si consilierul MECTS, Romeo Mosoiu.

Imi permit sa fac un scurt comentariu si sa spun ca s-a vazut de la o posta ca speech-ul lui Ionel Palar este de candidat, in ciuda faptului ca mai sunt fix 12 luni pana la alegerile locale din 2012. Florin Lazar a fost scurt si cuprinzator: a recunoscut meritele Colegiului si a promis sprijin ca reprezentant al Ministerului in teritoriu.

Romeo Mosoiu a pus accent pe valori, pe viitor, si nu in ultimul rand pe elevi, dand la finalul discursului Consiliul Judetean al Elevilor drept exemplu de buna practica la nivel national, precizand ca Bacaul are una dintre cele mai active structuri ale elevilor din tara. Fiind vicepresedinte al organizatiei, pot sa va marturisesc ca am fost extrem de bucuros sa aud asta.

Galerie foto: Colegiul Economic implineste 90 de ani

 

 

Lasa un comentariu