A.C.T. Bacău @ ID Fest 2013

Luni, 15 Iulie 2013 | Bacau, foto, Video | Comenteaza

Primul spectacol de la Ingenious Drama Festival 2013 s-a jucat în această seară, în limba română, la ora 20:00. Ca urmare a faptului că mulți dintre componenții trupei sunt și organizatori, A.C.T. Bacău a ales ca în acest an să nu mai participe în competiție și să deschidă seria pieselor de teatru de la ID Fest 2013 cu “Jocul de-a adevărul”.

Anul trecut am fost extrem de dur cu cei de la A.C.T., căci au jucat cu publicul pe scenă și nu încăpeau mai mult de… 50 de spectatori. Atunci erau în competiție și erau și organizatori. A trecut anul, s-au mobilizat și s-a întâmplat ceva frumos și de lăudat: “Jocul de-a adevărul”, un text de Lia Bugnar, pus în scenă de băcăuanii noștri cum nu se poate mai bine. Mi-a plăcut maxim!

Sala a fost neîncăpătoare. Zeci de persoane au urmărit cu interes spectacolul stând în picioare. Regia: Florin Cobzaru și Raluca Roșu, seniori ai trupei A.C.T. Din distribuție fac parte Broscoi Minodora, Ciobanu Codrin, Apăvăloaei Claudia, Pintilescu Horia, Secară Ștefan, Munteanu Anca și Goldan Beatrice. Silvanei Șuteu, cea care a realizat scenografia, nu pot decât să îi mulțumesc pentru decor. M-am distrat cu fotografiile.

Încă de la intrare (care s-a făcut prin spate), am fost întâmpinați de membrii Trupei A.C.T. cu standuri și momente amuzante, ca teasing pentru spectacolul ce avea să urmeze.

Lasa un comentariu