A început comercializarea Coca-Cola Life

Luni, 19 August 2013 | stiri | Comenteaza

Lansat oficial în luna iunie în Argentina, Coca-Cola Life este noul produs al celei mai mari companii din domeniul băuturilor răcoritoare din lume și are cu 60% mai putine calorii decât versiunea clasică. Mai mult decât atât, sticla este integral reciclabilă.

Pentru a transmite ideea de sănătate, eticheta roșie a fost înlocuită cu una verde. Nu este numai o mișcare de marketing, de fațadă, ci una care are în spate compoziția revoluționară a băuturii. Coca-Cola Life este îndulcită natural cu zahăr și stevie (aka macrișul calului, aka urzica raței). Astfel, o cantitate de 100mL de Coca-Cola Life are doar 18 calorii, asta în timp ce Coca-Cola standard are 43.

Produsul este momentan disponibil numai în Argentina, însă în curând va ajunge în magazinele de pe toate meridianele. Sunt un consumator de Coca-Cola nu înrâit, însă frecvent. În medie, beau 1 litru pe saptămână. Recunosc, nu mi-a plăcut niciodată gustul pe care îl au Coca-Cola Light și Coca-Cola Zero, deci mi-aș dori ca această Coca-Cola verde să păstreze aroma celei clasice.

Că tot am vorbit despre calorii, luna trecută am scris cum s-au ars milioane de calorii cu ajutorul Coca-Cola.

Coca-Cola-Life-cu-stevia

Lasa un comentariu