Abordările mele greşite

Vineri, 27 Aprilie 2012 | Pareri personale | 2 comentarii

Orice om face greşeli şi are câteodată abordări greşite sau derapaje. Şi eu sunt om şi de când sunt blogger recunosc că nu mereu am scris ceea ce trebuia. Este drept că nu am făcut-o cu vreun motiv anume, ci pur şi simplu pentru că alea erau părerile mele sau pentru că eram ori naiv, ori prost informat. Chiar dacă “abordări greşite” poate fi exagerat, vreau să dau unor articole de-ale mele din trecut o dimensiune altfel, o dimensiune conformă cu gândirea mea din acest moment.

La momentul la care scriu îmi vin în cap două materiale.

Primul, Articol penibil despre “Messi de Bacau”. Am răs atunci de faptul că tânărul Andrei David Silviu Vraciu a fost catalogat drept Messi de Bacău. Am zis că articolul publicat în Deşteptarea este penibil. Culmea, contrariul a tot ce am spus eu atunci mi-a fost demonstrat încetul cu încetul. Bravo lui! E acolo, este talentat şi face performanţă. Are doar 10 ani şi este foarte apreciat.

Al doilea, Balul dă diamant. N-am să înţeleg niciodată de ce o tipă mi-ar spune că noul ei scop în viaţă este să mă umilească public, însă înţeleg de ce mi-a sărit atunci toată lumea în cap. Târziu, dar am înţeles. Nu toţi cei de acolo aveau maşini de lux, iar evenimentul nu era organizat de snobi şi nici nu era adresat snobilor, ci acelor persoane care erau dispuse să cumpere diamante, urmând ca banii strânşi să fie donaţi în scopuri caritabile. N-am nimic cu cei care au maşini de lux. Nu eram informat şi am dat cu bâta-n baltă. Nu ştiam că a fost salvat un copil de pe urma acelui bal.

Ce gafe am mai făcut şi nu mi le mai amintesc? Poate mă ajutaţi…

2 comentarii la “Abordările mele greşite”

  1. Ade Jelescu 30 Aprilie 2012 at 14:56 Permalink

    Curajoasa postare :)). Uite o alta abordare gresita: http://www.kristofer.ro/un-pic-de-comunism-american/.

  2. StS 30 Aprilie 2012 at 18:50 Permalink

    Abordare greșită e atunci când era să iei bătaie. Cocalarul era dispus să-ți dea copac și tu o dădeai cu noul cod civil și dreptul garantat de constituție. Se vede că nu prea ai fost la zoo. Nu știi că trebuie să păstrezi o distanță de precauție față de animale? 😀


Lasa un comentariu