Above & Beyond feat. Richard Bedford – Thing Called Love

Miercuri, 21 Iulie 2010 | muzica | 2 comentarii

Cine nu stie cine este Above & Beyond nu poate sa spuna ca este fan al muzicii dance. Above & Beyond este o trupa britanica de muzica trance formata in 2000 de Jono Grant, Tony McGuinness si Paavo Siljamäki, adica de cei care alcatuiesc si astazi formatia. Productiile lor sunt cantate de cei mai cunoscuti djs, iar ei sunt mereu on tour in toata lumea, mixand in zeci de tari, in cele mai tari cluburi din lume. Cei trei au pus bazele Anjunabeats, unul dintre cele mai cunoscute nume in zona label-urilor trance din lume.

Cand spunem Above & Beyond ne referim la un nume care in 2009 s-a clasat pentru al doilea an la rand pe locul 4 in Top 100 DJ Mag, clasamentul de referinta in muzica electronica de pretutindeni.

Grupul are la activ doua albume celebre (Tri-State si Sirens of The Sea), 11 compilatii (Volumele Anjunabeats, Volumele Anjunadeep, Trance Nation, etc.), zeci de single-uri, unele dintre ele sub proiecte ca OceanLab (feat. Justine Suissa) sau Tranquility Base, dar si foarte multe remixuri, cateva dintre ele pentru nume ca Armin van Buuren, Delerium, Madonna, Dirty Vegas, Motorcycle, Tomcraft, Ferry Corsten sau Radiohead.

Nu putem sa trecem mai departe fara sa trecem in revista o parte dintre cele mai de succes single-uri semnate de Above and Beyond: Far From In Love, Oceanic, Buzz, No One On Earth (feat. Zoe Johnston), Air For Life (vs. Andy Moor), Can’t Sleep, Anjunabeach, Sirens Of The Sea, Breaking Ties, Miracle, On A Good Day, Lonely Girl, etc.

Ar mai fi de adaugat in singur lucru: cunoscutul show radio Trance Around The World with Above & Beyond care se difuzeaza in fiecare vineri, incepand cu ora 21:00 (ora Romaniei), la Trance Radio – Digitally Imported. Eu il ascult saptamanal.

Dupa in 2007 l-au adus pe Robbie Rivera, in 2008 pe Carl Kennedy si Dennis Ruyer, iar in 2009 pe Ferry Corsten, staff-ul Liberty Parade a anuntat ca la evenimentul din 2010 the special guest este nimeni altul decat Above & Beyond.

Luni Anjunabeats a lansat cel mai recent album al celor trei britanici, compilatia Anjunabeats- volume 8. Aceasta include, pe langa Anphonic, noua piesa realizata in colaborare cu Kyau & Albert, si ultimul single Above & Beyond intitulat Thing Called Love. Acesta a fost realizat impreuna cu vocalistul Richard Bedford. Cred ca este una dintre piesele trance ale acestei veri si una dintre productiile anului. O vom auzi la Liberty Parade in mixul celor de la Above & Beyond.

2 comentarii la “Above & Beyond feat. Richard Bedford – Thing Called Love”

  1. eroticmasaj 22 Iulie 2010 at 09:06 Permalink

    Foarte tare melodia…
    Masaj Erotic Exotique

  2. Dyutzza 27 Iulie 2010 at 17:01 Permalink

    faina rau.


Lasa un comentariu