Acasă… Sărbători fericite!

Luni, 24 Decembrie 2012 | foto, Pareri personale | 2 comentarii

Acasă e liniște și bine. E așa cum mi-ar plăcea să fie viața și luna viitoare, și peste un an, și peste cinci, și atunci când, cine știe, voi avea familie. Am câteva poze pentru voi. Știu, sunt prea sentimental pentru un blogger, care prin definiție e frustrat și plin de răutate.

Aș vrea ca acum, la final de an, să dau mâna cu toți cei care sunt convinși că am ceva cu ei sau, mai bine, cu cei care au ceva cu mine.

Sunt pregătit să fac asta, am ajuns în punctul în care vreau pace cu toată lumea. Treaba e pe bune și e valabilă până pe 5 ianuarie 2013, când mă voi întoarce în orașul în care învăț, la București. Mi-ar plăcea să dau ochii și cu Răzvan, căci eu urăsc această separare din blogosfera băcăuană.

Sărbători fericite tuturor!

2 comentarii la “Acasă… Sărbători fericite!”

  1. Dan 24 Decembrie 2012 at 08:13 Permalink

    Sarbatori feiricte ! Nu ar fi rea o impacare generala sa zic asa…dar dupa cum spunea un blogger in grupul de pe Facebook, intr-un oras asa mic sunt prea multe orgolii si prea multe tabere. Ce-i drept, in unele situatii nu e cale de impacare, stii la ce ma refer…dar cu restul care-i problema ?!

  2. Bogdan (LaObiect.com) 24 Decembrie 2012 at 23:21 Permalink

    Sarbatori fericite si tie!


Lasa un comentariu