Agendă cu întârziere

Ora 9:00, Centrul de Afaceri şi Expoziţii Bacău. Începe dezbaterea publică privind Stategia de reformare a sistemului de furnizare a serviciilor de sănătate din judeţul Bacău. La eveniment participă şi prefectul Constantin Scripăţ. Ora 12:30, consultantul Cancelariei Prefecturii trimite agenda săptămânala. Pe ea apare şi evenimentul de la ora 9:00. De ce să trimiţi o invitaţie la un eveniment care s-a terminat, nu ştiu.

În schimb ştiu că la Prefectură se înfiinţează posturi noi. Pe lângă directorul cancelariei Nicoleta Zărnescu, Instituţia Prefectului are încă un post: consultant Cancelaria Prefectului. Acest consultant, Munteanu Elena, este în anumite privinţe de felicitat. Organizează conferinţe de presă destul de des şi invită şi bloggerii la evenimente. Le-a luat ceva timp celor de la Prefectură să intre în rândul instituţiilor locale care îi bagă în seamă şi pe cei care îşi fac veacul în online.

Totuşi, pe asta cu trimiterea la ora 12:00 a unei invitaţii pentru un eveniment ce tocmai s-a încheiat nu o înţeleg. Despre PR-iştii de la Prefectură am mai vorbit aici şi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *