Agenda evenimentelor din Bacău (26-28 mai 2023)

Am reluat o rubrică mai veche de pe blog, cea în care la fiecare sfârșit de săptămână fac rezumatul evenimentelor care urmează să se întâmple în oraș în zilele de weekend.

Vineri, 26 mai 2023:

Sâmbătă, 27 mai 2023:

Duminică, 28 mai 2023:

Cel mai așteptat eveniment al weekendului în Bacău: Recreativ – ediția a VI-a, la Tihna Tapas & Drinks (str. Oituz), eveniment organizat de ZidArt.

Organizatorii și promoterii care doresc să promoveze un eveniment pe acest blog mă pot contacta aici. Fie că este sportiv, cultural, politic sau social, fiecare eveniment din oraș este important pentru mine și sunt sigur că și pentru cititorii mei. De asemenea, nu voi respinge nici sugestiile din partea cititorilor.

5 thoughts on “Agenda evenimentelor din Bacău (26-28 mai 2023)

  1. Duminica- 28.05.2023- in centrul municipiului Bacau , DJS impreuna cu Primaria Bacau si ISJ Bacau organizeaza “ Crosul Olimpic”. Startul la ora 10.00. Vom incepe cu cei mici – clasa 0 – 2 si vom incheia cu cei peste 45 ani .
    Anunt preluat de pe internet – facebook!

      1. Pe pagina Facebook Tudorel Gherase este un anunt si inclusiv pe grupul de wassup al celor care fac atletism au fost anuntati! Vad ca la o cautare pe google nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *