Agenda următoarelor zile în Bacău. Avem ce face!

Joi, 25 Septembrie 2014 | Bacau | Comenteaza

În urmă cu două săptămâni, am susținut într-un articol în care anunțam recenziile unor evenimente abia desfășurate în oraș că sunt lucruri de făcut în Bacău și că ar trebui să punem capăt ideii că nu se întâmplă nimic în Culoarul Siretului, așa cum îmi place mie să numesc zona de luncă în care se află municipiul în care am crescut și în care mereu revin cu plăcere.

Nu există argument mai bun pentru ceea ce am spus atunci și susțin în continuare decât oferta de evenimente din acest weekend. Se vede că a început școala și că vacanțele tuturor au luat sfârșit. Toată lumea e back in business. Avem de toate în următoarele zile în Bacău: ședințe ale autorităților locale, preselecții pentru baluri, fotbal, handbal, spectacole de toate felurile, recrutări în trupele de teatru, petreceri, expoziții, festivaluri culturale, respectiv campionat de karting.

bacaul panorama de la hemeius

Azi, 25 septembrie:

Mâine, 26 septembrie:

Sâmbătă, 10:00: Trupa de teatru A.C.T. Bacău caută membri noi @ Teatrul Bacovia

Duminică, 28 septembrie: 

25-27 septembrie: Salonul Național al Cercetării și Inovării @ Centrul de Afaceri și Expoziții
26-27 septembrie: Festivalul-Concurs Internaţional de Poezie “Avangarda XXII” – ediţia a XIII-a
27-28 septembrie: Campionatul Național de Karting Viteză pe Circuit @ Speed Park

La evenimentele care mă interesează din lista de mai sus îmi voi face și eu apariția. Sper că nu am omis vreun eveniment important. Dacă da, aștept să fiu tras de urechi, dar nu înainte de a-mi semnala completările de rigoare. 🙂

Lasa un comentariu