Aleea pietonala I. Antonescu se poate transforma in strada – foto

O parte dintre voi poate stiti, Primaria Bacau intentioneaza sa transforme pasajul pietonal care face legatura intre strada Mihai Viteazu si strada 9 Mai in strada pe unde se poate circula cu masina.
Astfel, traficul poate deveni mult mai fluid, acea strada de legatura devenind esentiala. Este posibil sa fie proiectata pentru doar un singur sens, restul spatiului ramanand pentru trotuar.

Daca primaria incepe lucrarile, gardul Liceului cu Program Sportiv va fi mutat cu doi/trei metri in dreapta si este posibil ca pe strada 9 Mai sa se construiasca un sens giratoriu.

Jos sunt 6 fotografii: 4 de la fata locului si doua cu hartile (din satelit si cadastrala).


3 thoughts on “Aleea pietonala I. Antonescu se poate transforma in strada – foto

  1. ce prostie. chiar nu as vrea asa ceva. poate ar fi bine sa o lumine si sa o amenajeze dar nu sa o transforme in strada.

  2. O aberatie urbanistica. In loc sa transforme locul in zona pietonala si sa amenajeze frumos, dau drumul la masini si o sa creeze un mare haos in intersectia respectiva. Niste imbecili. Stavarache asta ar putea investi banii in alte lucruri. Mai degraba ar face sensul giratoriu de la iesirea spre Brasov, locul in care moare lumea pe capete.

  3. Strapungerea de care zici nu se va face. E inca una din multele inventii edilitare aberante ale lui Romica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *