Allexinno in Paradise Summer Club & Terrace

Luni, 5 Iulie 2010 | Clubbing | 4 comentarii

Organizatorii petrecerii, Mainevents si Tech-No-Night propun publicului iubitor de distractie, sambata, 10 iulie 2010, intalnirea pentru prima data in Bacau cu Allexinno. Cunoscut in special pentru rezidentiatul in Discotecile Ring si Tineretului din Costinesti, cu o cariera de peste 15 ani in spate, acesta a mixat de-a lungul timpului alaturi de nume mari ca ATB, Audiofly, Dr. Kucho, Azzido Da Bass, Stefano Noferini sau Nils Noa.

Incepand cu 2005, a inceput sa experimenteze productia muzicala, iar roadele nu au intarziat sa apara. Productiile sale si-au gasit imediat locul in portofoliul unor labeluri ca Funktion, BDR Music, Quanticman, Avioground, Future Lovers, UDTK, B79 Music sau Musictracx. In martie 2008 piesa Sunrise 5 AM a intrat in competitia Bedroom Bedlam din cadrul showului Fast Trax, show gazduit de legendarul Pete Tong. Piesa a fost desemnata castigatoare si difuzata in cadrul emisiunii “Essential Selection” de la BBC Radio 1, beneficiind ulterior de suportul multor DJ de talie internationala.

Ultimii ani au fost plini de colaborari cu diversi artisti romani si internationali, remixuri, releasuri si multe party-uri de neuitat, istoria scriindu-se in continuare pe aceleasi beat-uri funky deep house, fapt care il recomanda pentru petrecerea noastra ca unul din cei mai buni producatori si dj din Romania.

Alaturi de invitatul nostru, doi vechi colaboratori, Elchinsoul si Las Yeso, vor intretine publicul cu un set ce va include ritmuri de funky, east-coast house, chicago acid si tech-house.

Pret intrare: 10 lei
Rezervari la telefon 0756 257 737

4 comentarii la “Allexinno in Paradise Summer Club & Terrace”

 1. Victor L 5 Iulie 2010 at 23:37 Permalink

  Ai scris de 2 ori "Audiofly",ceao !

 2. Isciuc Radu 5 Iulie 2010 at 23:45 Permalink

  Pretul de e 10 lei modifica pentru ca nu acelasi cu cel de pe afis

 3. Anonymous 7 Iulie 2010 at 04:37 Permalink

  nu am fost inca in paradise fiindca nu sunt in tara dar ca evenimente imi par peste marinaru si clar cu muult peste kremlin..pana acum cel putin..sper sa nu se strice cu, Connect-r deepside deejays si daniela crudu..
  cheers

 4. Anonymous 20 August 2010 at 11:48 Permalink

  ceea ce va voi spune nu are legatura cu topic-ul decat la nivel de CLUB in sine,
  am fost la aceasta locatie pe 14 august 2010 si sincer sa fiu am fost ingretosat total de ceea ce este acolo.

  am achitat 10 lei de persoana- fara a primi vreun bilet sau bon fiscal, de fapt nu se da bon la nimeni.

  m-am asezat la o masa si am comandat (eram doar eu cu prietena mea) , preturile super ok , dupa o ora vine o chelnerita si ma roaga sa ma mut la bar sau sa fac consumatie de 2 milioane, desi nu este afisat nicaieri acest lucru, am refuzat-o si…..peste 30 minute vine alta chelnerita care imi supne acelasi lucru si……la fel am refuzat, dupa ceva timp vine si bodyguard-ul locatiei cu aceeasi placa .
  sincer sa fie imi trecuse cheful de club de cand a venit prima chlnerita si mi-a spus sa ma mut la bar.

  din punctul meu de vedere este o eroare de management, nu am nimic cu Domnul Tocila dar….. nu este ok ceea ce se intampla si sincer sa fiu nu voi mai calca pe acolo in veci, DJ-ul din seara respectiva era praf si pulbere, nu stia sa mixeze si pe langa asta cand nimerea cate o piesa o lasa 2 minute si o schimba total aiurea. calitatea serviciilor lasa de dorit, clienti…….doar cativa si jumatate probabil erau cei cu mirese furate de pe la nunti.

  nu e normal sa se mai intample in secul acesta chestii din astea prin cluburi sau orice alte locatii. vezi bataile prin cluburi si lume de factura proasta .

  chiar nu poate nimeni sa faca nimic?

  multumesc


Lasa un comentariu