Alte semne ca fotbalul bacauan se duce de rapa

Duminica, 29 August 2010 | Bacau, Pareri personale | 6 comentarii

Daca in sezonul 2009 – 2010 orasul Bacau a avut trei nume participante in campionatele zonale pe Moldova de Juniori A si B (LPS, FCM si AS FCM), in sezonul ce sta sa inceapa va avea doar unul singur, acela fiind LPS Bacau. Vor fi doua echipe, una pentru A si una pentru B.

Moarte lenta a fotbalului bacauan
Poate ca pentru multi dintre voi nu conteaza acest lucru, dar e ingrijorator pentru mine si pentru cei care se gandesc la sportul local. De cativa ani buni asistam la o moarte lenta, dar sigura a fotbalului si, in general, a sportului bacauan. Nu mai avem echipa in primul esalon de ani buni de zile, dar incepand cu acest an nu mai avem nici in Liga a II-a. Avem un stadion in centrul orasului, dar care arata jalnic. La fel putem vorbi si despre terenurile de fotbal din spatele stadionului, loc unde, in curand s-ar putea sa vedem un ansamblu rezidential.

Revenim la campionatele de juniori. La A vor juca elevii clasei a XI-a B din Liceu, plus doi elevi de la a XII-a B, echipa antrenata de profesorii antrenori Ciudan Dan si Ciudin Marian, iar in campionatul de Juniori B vor juca elevii clasei a X-a B, formatie antrenata de prof. Ursache.

Ba, va pun pe autobuze si va dau verde!
In alta ordine de idei, e pura ipocrizie din partea unui patron de club sa pui pe autobuze juniori de la FCM dupa care sa ii anunti ca nu vor mai juca in niciun campionat si sa le dai de inteles ca s-au antrenat mai bine de 10 ani degeaba. Asta-i nesimtire si bataie de joc.

6 comentarii la “Alte semne ca fotbalul bacauan se duce de rapa”

 1. sfantu86 30 August 2010 at 00:59 Permalink

  trist,foarte trist ce se intampla in fotbalul bacauan:(

 2. Bita Adi 30 August 2010 at 03:07 Permalink

  Si nu doar fotbalul se duce de rapa…toate sporturile

 3. Anonymous 30 August 2010 at 21:05 Permalink

  Stie cineva cate echipe mai are Bacaul in campionat (liga a doua si a treia)? Am auzit de sport club si fcm…daca e adevarat care apartine primariei si care altor persoane?

 4. Anonymous 30 August 2010 at 21:41 Permalink

  Mare pierdere…

 5. Anonymous 30 August 2010 at 22:46 Permalink

  Bataie de joc si nesimtire cat cuprinde in Bacau pentru sportul de performanta.

 6. BogdaN 30 August 2010 at 23:30 Permalink

  sport club apartie primariei si fcm e a lu seche..ramanem cu handbalul masculin.


Lasa un comentariu