Am aflat din (Fake)NewsWeek că sunt căsătorit și că am firme. Ce urmează?

Joi, 30 Ianuarie 2020 | Pareri personale | Comenteaza

Azi am aflat din presa “quality” că sunt căsătorit și că am firme + că sunt fanul unui primar trimis în judecată tocmai ca urmare a sesizărilor mele la DNA și luptelor mele din instanță ca acel dosar să fie redeschis după ce a fost clasat. Așa-i când primești “ponturi” fără să le verifici. Nu pot să nu constat cum o publicație care afirmă că se respectă și se declară “quality” publică informații neverificate și profund false, fără a da măcar un telefon înainte persoanei în cauză. Așa ar fi aflat următoarele:

1. Aveam 19 ani când am intrat în TSD (PSD), în 2013, că am stat acolo doar un an, că nu am deținut funcții și că am plecat așa cum am intrat, după ce propunerile mele de politici publice pe zona de educație și tineret mi-au fost refuzate, PSD fiind într-un veritabil blat cu PNL la acea vreme. Nu am ascuns niciodată asta pentru că am învățat din această rătăcire.

2. Primarul Cosmin Necula al Bacăului (fost PSD, acum Pro România) este trimis astăzi în judecată pentru fapte de corupție de către DNA ca urmare a sesizărilor mele și ca urmare a faptului că, atunci când procurorii DNA au clasat dosarul pe motiv că inculpații “nu cunoșteau legea”, m-am bătut în instanță astfel încât decizia să fie anulată, iar procurorii să își facă treaba și să nu îi ierte pe primar și pe viceprimar că au direcționat fonduri pentru sport fără să țină cont de rezultatele concursului de proiecte.

3. Am ajuns consilier local independent în 2016 după ce am fost ales de 13,61% dintre băcăuani și sunt cel mai mare adversar al PSD la nivel local, cu bătălii în instanță, cu sesizări, cu luptă la baionetă, cu zeci de solicitări de informații publice la toate instituții. Familia mea este hărțuită, ca urmare a activității mele politice independente din ultimii 4 ani, prin diverse controale și practici de acest gen.

4. Eu nu dețin nicio firmă. Strong Sport SRL este firma tatălui meu, croitor și comerciant local, marile “afaceri cu statul” ale firmei acestuia precizate în articol fiind de fapt niște comenzi directe și transparente de sub 30.000 lei cumulat, urcate în SEAP și precizate de mine în declarația de interese, de la Serviciul Salvamont pentru niște geci și echipamente la prețul de piață. Nu am soție, cum surprinzător de fals se precizează în articolul lui Silviu Sergiu.

5. Nu am fost fan Victor Ponta, iar aici cu un simplu search pe Google ar fi putut afla cum am fost primul care am scris despre coincidențele pe linia Ponta-Turcia privind contractul Centurii Bacău sau cum am criticat public și deschis ministerul Educației din guvernarea Ponta, dându-l în judecată pentru mizeriile pe care le făcea cu reprezentarea elevilor la acea vreme.

6. Că sunt sub un atac continuu din partea reprezentanților binomului PSD-PNL de la nivel local, pe care prin activitatea mea politică încerc să îl sparg, postările pline cu venin ale baronului Benea de la PSD fiind colorate și periodice.

7. Că activitatea mea din Consiliul Local, dar și din societatea civilă de la nivel local este publică, la vedere, în interesul băcăuanilor și pentru dezvoltarea comunității în care sunt activ încă de la vârsta de 14 ani. O simplă rătăcire din adolescență nu mă caracterizează, iar un articol cu atâtea informații false ar trebui pus cel puțin în paranteze.

8. Că nu aș fi fost votat nici în 2016 de atâția băcăuani (7.311) și nici de colegii mei din PLUS în competiția internă dacă dovezile de antipesedism din activitatea mea nu erau evidente.

Tags:

Lasa un comentariu