Cum mi-am comandat un LG G4 cu 224 de lei

De ceva timp mă tot gândesc să renunț la iPhone în dauna unui telefon cu Android, dar aș face-o doar pentru o cameră foto mai bună, care să aibă o diafragmă mai luminoasă și un senzor mai mare, dar și pentru slotul de card microSD și o baterie mai bună. În plus, m-am plictisit atât de tare iOS încât mă bate gândul să îi fac jailbreak până îi găsesc un înlocuitor.

Aseară, QuickMobile afișa pentru un LG G4 Dual SIM 32GB LTE 4G Gold prețul de, țineți-vă bine, 224,90 lei. Pentru că l-am testat și am văzut ce poate să facă mai ales pe partea foto-video, urmăream de ceva vreme acest smartphone. Mulți spun că e telefonul cu cea mai bună cameră foto de pe piață. Desigur, nu mi-l doream neapărat în varianta gold.

comanda lg g4 quickmobile

Cum „oferta” (despre care s-ar putea spune că e mai degrabă o greșeală a magazinului) era imbatabilă, mi-am comandat și eu o bucată azi-noapte, primind imendiat confirmarea plasării comenzii pe e-mail (nr. QM_106069). Nu am luat 5, 10 sau 50, cum au făcut alții care sunt puși pe bișniță.

Eu îl vreau pentru mine, ca înlocuitor pentru 5S-ul din dotare. Nu știu dacă îmi vor onora comanda, dar cred că așa ar fi normal având în vedere legislația în vigoare.

QuickMobile, mingea e la tine! 🙂

lg g4 gold

foto via Nicolas Chatrenet

8 thoughts on “Cum mi-am comandat un LG G4 cu 224 de lei

  1. Nu. S-a intamplat acum 2 ani si cu emag sau altex , nu mai tin minte exact. Nu s-a onorat vreo comanda.

    1. Teapa qiuckmobile,vin pe grupul din facebook si poti merge la comun cu noi in acctiune comuna.
      Avem acelasi avocat ce si pe cel.ro. ia pus cu botu pe labe!

  2. Am văzut postarea ta de dimineață de pe Facebook în legătură cu asta și am apucat să îmi comand și eu unul. Am plătit online, cu cardul, la fel am primit și confirmarea comenzii și…acum aștept livrarea 🙂 Sper să și-o onoreze, mai ales că plata a fost deja efectuată…în caz contrar, măcar să îmi primesc banii înapoi.

  3. Când a fost faza cu produse resigilate de la eMAG au onorat, acum să vedem ce fac și cei de la Quick. Mi-e mi-au făcut o fază nașpa cu un ipod și de atunci nu prea am mai avut încredere să cumpăr ceva de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *