Am cravata mea si ma mandresc cu ea

Marti, 26 Octombrie 2010 | Bacau, foto, Pareri personale | 3 comentarii

Copii, inainte sa plecati trebuie sa va spun ceva foarte important. Luni e Ziua Armatei si trebuie sa mergem cu totii la Cimitirul Central sa inghetam de frig. Stiu, e urat, dar trebuie. Va imbracati frumos, cumparati floricele, va dau stegulete sa le tineti in mana si mergem… ca asa trebuie! Cam astea banuiesc ca au fost cuvintele dascalilor adresate elevilor care au participat ieri la Ziua Armatei.

Trebuie si cativa copii inocenti, sefu’, sa dea bine.!
Ce-i aminteau cetatenii tinuti la poarta cimitirului lui Contrasens de vremurile de dinainte de 1989, dar ce amintesc imaginile de mai jos de acele vremuri! Mai lipsea uniforma de pionier si tabloul era complet.


3 comentarii la “Am cravata mea si ma mandresc cu ea”

  1. Mihai 26 Octombrie 2010 at 05:54 Permalink

    Bai Kristofor, tu n-ai prins vremurile alea, asa ca nu-ti da cu parerea aiurea. Habar n-ai cum era. Si astia nu-l slavesc pe conducatorul preaiubit. E vorba de ziua armatei si de cei care au murit pentru tara, ca mai sunt si din astia. Daca tie ti se pare de prost gust gestul lor…. ce sa mai zic, cu din astia ca tine nu stiu ce viitor construim.

  2. Anonymous 26 Octombrie 2010 at 11:50 Permalink

    Las ca e mai bine sa invete din astea decat de Bianca sau de crasme si alte prostii.

  3. Anonymous 29 Octombrie 2010 at 20:34 Permalink

    da am prins si eu vremea cu pioneratul si mia placut , mrgeam in excursii , aveam costum de pioner , a fost frmos nu ca acuma !!!!


Lasa un comentariu