Am fost ales blogger oficial Eurovision România

Joi, 21 Februarie 2013 | muzica | 3 comentarii

În urma înscrierii pe care am făcut-o zilele trecute pe site-ul TVR, astăzi am fost anunțat de echipa Eurovision România că am fost ales blogger oficial Eurovision 2013. Astfel, voi face live blogging de la semifinale și de la finală direct din Camera Verde.

Vă spun sincer că am sărit în sus de bucurie când am aflat vestea. De când sunt în online, nu cred că mi-a scăpat vreo selecție națională sau vreo finală europeană. Am încurajat, mi-am exprimat preferințele, v-am prezentat remixuri pentru piesele câștigătoare, am dat note, am scris o mulțime de tweet-uri în timpul concursului, însă niciodată nu am avut ocazia să fiu în mijlocul celor care se bat pentru loc în finala europeană. Anul acesta am ocazia să scriu direct din platourile Televiziunii Române.

Eurovision Romania 2013

De toți suntem 12 bloggeri. Cu toții vom oferi cititorilor noștri informații la cald și fotografii din culisele celui mai popular concurs muzical european. În “centrul de comandă” din Camera Verde îi voi întâlni pe Andrei Didas, Elena Cîrîc, Irina Bărăgoi, Ștefan Roșioară, Piticu, Florin Suciu, Bogdan Honciuc, Anca Duma, George Hari Popescu, Sandra Clipea, Vadim Zgherea (invitat din Republica Moldova).

Fiecare dintre noi va avea la dispoziție și o tabletă Evolio. Cred că o voi folosi pentru a posta pe Twitter cu hashtagul #EurovisionRO. Voi începe live blogging-ul la ora 21:00 și voi posta în paralel și pe Urban.ro.

Noutăți și detalii legate de selecția națională găsiți pe pagina de Facebook Eurovision România. Semifinalele vor fi transmise la TVR 1, TVR HD, TVRi și TVR+. În finală vor merge doar 12 piese, câte șase din fiecare semifinală. Abia pe 9 martie vom afla cine ne va reprezenta în Suedia la Eurovision 2013.

Blogger Oficial cover FB

3 comentarii la “Am fost ales blogger oficial Eurovision România”

  1. Alex 21 Februarie 2013 at 23:47 Permalink

    Felicitări, Cristi!

  2. Razvan 22 Februarie 2013 at 13:08 Permalink

    Super. Felicitari 🙂

  3. Mircea Zu 22 Februarie 2013 at 13:11 Permalink

    Sa postezi poze, multe poze! 😀


Lasa un comentariu