Am luat mentiune

Duminica, 8 Mai 2011 | foto, Pareri personale | 10 comentarii

Si nu mi-e rusine sa o spun, asta ca sa inchid gura celor care ma injura prin comentarii pe care evident ca nu le voi aproba. Traiasca-mi haterii! Asadar, explorIT – editia a II-a s-a incheiat. Voi reveni cu multe fotografii de la desfasurarea concursului si de la fugareala prin oras de vineri despre care am vorbit pe Twitter, numai ca in orele urmatoare sau maine.

Si da, fotografia este cea cu care am ilustrat articolul in care am vorbit despre locul in care este bine sa ne tiparim fotografiile in Bacau. Apropo de asta, intre timp am auzit de unul si mai bun: Foto Marandici, pe strada Razboieni. Toata lumea il recomanda.

10 comentarii la “Am luat mentiune”

 1. Vlad F 8 Mai 2011 at 23:20 Permalink

  Sau AGFA PHOTO MKI care este peste drum de Parcul Trandafirilor, langa o biserica.

 2. TwiX 9 Mai 2011 at 00:07 Permalink

  bravo 😀 felicitari 😀

 3. lalal 9 Mai 2011 at 02:10 Permalink

  Un clasament al celorlalte lucrari unde putem vedea?

 4. Ioana 9 Mai 2011 at 14:14 Permalink

  Foarte tare.

 5. ptr bc 9 Mai 2011 at 22:53 Permalink

  pai inseamna ca dreptul la opinie este privat pentru tine ! nu am inteles??? trebuie sa ai comentarii in care sa te laude lumea !!!!!???????? nu este corect ! trebuie sa accepti si criticile ! ne aducem aminte de regimu trecut in care la televizor erau date doar faptele marete ale ilustrului secretar general al partidului comunist, general al fortelor armate terestre navale si marine, seful statului , dictatorul suprem Nicolae Ceausescu

 6. Alexandra 10 Mai 2011 at 20:34 Permalink

  mai cristi..hmm…n-au dc sa te injure…sa incerce altu’…ca tn…si apoi mai vb…eu ma bucur bv tie >:D<data viitoare vreau premiul 1 de la tn caci stiu ca esti bun;) bafta in continuare:)


Lasa un comentariu